gittigidiyor

[ADSL] Everest EWR-301 Kablosuz Router (Access Point) Kurulumu (Resiml Anlatım)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa



  • Modem kurulumunu yapmak için öncelikle kablo bağlantılarımızı doğru bir şekilde yaptığımızdan emin olmalıyız. Daha sonra bilgisayarımızdan bir internet tarayıcısı açarak adres çubuğuna 192.168.0.1 yazıp Enter tuşuna basıyoruz.






  • Karşımıza çıkacak olan ekranda Password kısmına admin yazıp OK butonuna tıklıyoruz.






  • Karşımıza çıkacak olan ekranda gelişmiş kurulum yapabilmemiz için Advanced menüsüne tıklıyoruz.






  • Bu ekrandan sonra modem arayüzüne giriş sağlamış oluyoruz. Karşımıza çıkacak olan ekranın sol tarafında bulunan WAN Medium Type butonuna tıklıyoruz.






  • Karşımıza çıkacak olan ekranda Kablolu ya da Kablosuz bağlantı tercihinize göre ayarlamaları seçebilirsiniz. Biz kablosuz bağlantı için gerekli ayarlamaları anlatacağız.






  • Bu işlemden sonra açılacak olan ekranda Close Scan butonuna tıklıyoruz ve bağlantı sağlayacağımız kablosuz ağ listesini göreceğiz. Buradaki ayarlamaları seçtikten sonra alt kısımda bulunan OK tuşuna basıyoruz.






  • Bu işlemden sonra kurulumun gerçekleşmesini bekleyeceğiz.




Kurulum gerçekleştikten sonra cihaza bağlanabilir ve kullanabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst