gittigidiyor

Advanced SystemCare Ultimate 2016 Full 9.0.1.637 Türkçe indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Advanced SystemCare Ultimate 2016 Full 9.0.1.637 Türkçe indir
MxncZcz.jpg
Advanced SystemCare Ultimate 9.0.1.627 Full Türkçe Tam indirEn Kapsamlı Koruma ve BakımAdvanced SystemCare Ultimate, PC’nizi en iyi koşullarda çalıştırabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız hemen hemen bütün araçları içeren bir güvenlik ve optimizasyon yazılımı. IObit’in kapsamlı güvenlik ve optimizasyon yazılımı olarak firmanın Advanced SystemCare ve Antivirus 2013’ünün yerine geçiyor.Deneyimli bir kullanıcı değilseniz bir PC’nin bakımını yapmak korkutucu ve sıkıntılı olabilir. IObit bunu dikkate almış ve Advanced SystemCare Ultimate’ı yeni başlayanlar için yeterince basit, ileri düzey kullanıcılar için ise yeterince güçlü hale getirmiş.
Unutmadan antivirüste içermekte
UVo18Ho.png
NOT: Antiviruste içermekte tavsiyemdir
Sistem KurtarmaYanlış giden bir şeyler olursa Advanced SystemCare Ultimate bir ‘Kurtarma’ aracına da sahip. Buradan sistem kurtarma noktaları oluşturabiliyor ve görebiliyorsunuz. Kayıt dosyaları da yedekleniyor, böylelikle kötü bir şey olursa bunları da yeniden yükleyebiliyorsunuz. Bu özellikler oldukça temel. Advanced SystemCare Ultimate’ın kapsamlı bir yedekleme çözümüne sahip olduğunu görmek hoş olurdu.Advanced SystemCare Ultimate’ın performansı iyi olmasına rağmen tam taramalar uzun sürebiliyor. Bakım yapılırken, disk birleştirme ve kayıt dosyalarını onarmada Advanced SystemCare Ultimate hızlı çalışıyor. Advanced SystemCare Ultimate’a neyin onarılması gerektiği kararını kullanıcıya bırakmadan onarımları otomatik yapma yetkisi de verilebiliyor. Bu da bakım sırasında zamandan ve düşünceden kazanmanızı sağlıyor.Boyut: 80-mb
Sıkıştırma: Rar / ŞifresizNot: yama içerir antinizi kapatıp uygulayın

anlatım için semih kardeşimize teşekkürler
CAdvanced SystemCare Ultimate 2016(((Alternatif)))CAdvanced SystemCare Ultimate 2016

Advanced SystemCare Ultimate 2016 Full 9.0.1.637 Türkçe indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst