gittigidiyor

ağıt tepsisi ihtiyacı artık olmayacak

havefun

Aktif Üye
Katılım
26 May 2012
Mesajlar
58
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Konum
samsun
Kağıt tepsisi ihtiyacı artık olmayacak

stack-printer-concept.jpg
stack02.jpg

Günümüz yazıcı türleri standart olarak bir kağıt tepsisine ihtiyaç duyar ve kullanım alanlarına göre bu tepsilerin sayısı birden fazla olabilir. Yazıcıların boyutlarının büyümesine ve sık sık kağıt beslemesi nedeniyle zaman kaybına neden olan kağıt tepsisi ihtiyacını ortadan kaldıracak bir proje geliştirildi.


Mugi Yamamoto tarafından geliştirilen Stack adlı yazıcı konsepti bir kağıt tepsisi yerine kağıt yığınının üzerine yerleştiriliyor. Yığındaki kağıt miktarı ayarlanabiliyor. Böylece çıktı aldıkça yazıcı yavaş yavaş yere yaklaşıyor ve günlerce herhangi bir beslemeye gerek olmadan yazdırma işlemi devam edebiliyor.


Yamamoto, aylarca süren çalışmaları sonucunda bir prototip geliştirmeyi başarmış. Ancak seri üretim yapacak sermayesi olmadığı için sektörün önemli oyuncularından ticari bir sürüm ortaya çıkarmak için mali destek bekliyor.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst