gittigidiyor

AirPods kulaklığınızı kaybederseniz bu yolları izleyin

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Geçtiğimiz gün yayımlanan videoda birinci, ikinci ve üçüncü nesil AirPods, AirPods Pro ve AirPods Max’in kaybolması durumunda bu kulaklıkları bulmanızı sağlayacak yolları sıraladı. Apple’ın videoda anlattığı adımlar şu şekildeydi:

  • Kulaklığınızın bir eşini kaybettiyseniz, Bul uygulamasını açın ve Cihazlar sekmesine gelin. AirPods’unuza tıklayın. Eğer kulaklıklarınız ikinci nesil AirPods ise, sizi Haritalar’a yönlendirecek bir yön tuşu olacak. Bu tuşa tıkladığınızda AirPods’unuzun konumu harita üzerinde gösterilecek.
  • Eğer kaybolan kulaklığınız ya da bir eşi üçüncü nesil AirPods, AirPods Pro veya AirPods Max ise ve kulaklıklar, Bluetooth menzilinin dışındaysa; aynı şekilde kulaklıklarınızı harita üzerinde görebileceksiniz.
  • Bu kulaklıklarınız Bluetooth menzili içindeyse uygulamada ‘Bul’ tuşu gözükecek. Bu tuşa bastığınızda AirPods’unuzu bulmak için iPhone’unuz, AirPods’a bağlanacak. Cihaza yaklaştıkça sinyalin yükseldiğini göreceğiniz bir ekran çıkacak. Fakat cihazı yine de bulamadıysanız, kulaklıklardan yüksek sesle ses vermeye başlayabilirsiniz.
  • Eğer kulaklıklarınız üçüncü nesil AirPods ya da AirPods Pro ise, Bul uygulamasında ‘Kayıp Modu’nu açarak kulaklığınızın Apple ID’sine kayıtlı kalmasını sağlayabilir, kulaklığınız konum bilgisi paylaşır paylaşmaz da bilgi alabilirsiniz.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst