gittigidiyor

Akaryakıt 16.-TL yi bulacak iddiası...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Olmaz olmaz değil ama henüz ortada bir şey yok....Yine de biz tedbirimizi alalım diyoruz.....

Akaryakıt fiyatlarında ardı arkası kesilmeyen zamların ardından bir zam daha sürücülerin kapısını çalacak. Akaryakıt sektöründe yer alan iddiaya göre, benzinin ve motorinin litre fiyatına bu hafta büyük bir zam daha gelecek. Petrol varil fiyatlarının 70 dolardan 82 dolara yükseldiğini belirten sektör kaynakları sürücüleri üzecek değerlendirmelerde bulundu. Uzmanlara göre, aralık ayında 70 dolar olan Kuzey Denizi Brent petrolünün bir varilinin 82 dolara yükseldiğini belirterek petrole gelen bu fiyat artışının akaryakıt fiyatlarına yansıtılacağı belirtildi. Ayrıca uzmanlar benzine ve motorine bu hafta en az yüzde 12-15 zam geleceğini iddia etti.



BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI 16 LİRAYI BULACAK​

Kamupersoneli'nde yer alan iddiaya göre, Sektör temsilcileri petroldeki bu yükselişle beraber döviz kurlarında ki artışlarında akaryakıt fiyatlarının artıracağını öngörerek benzin ve motorin fiyatlarına en geç Cuma (14.01.2022) gününe kadar yüzde 12-15 oranında zamlanacağını öne sürdü. Söz konusu zammın gelmesi durumunda benzin ve motorin fiyatlarının 16 TL’ye dayanacağı belirtilerek LPG’nin de bu zamlardan etkileneceği ifade edildi.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,167
Tepkime puanı
491
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Artık hiç bir şeye şaşırmamak gerek, hele de dolar 18leri gördükten sonra.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İzmir' den arkadaş yazmış bugün,'' abi diyor trafik boş,insanlar sokağa ancak alış verişe çıkıyor''....E doğru harcanacak para mı kaldı insanda...?
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Vallahi kimse umursamaz,kapatan kapattığı ile kalır hepsi o.......
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst