gittigidiyor

Akaryakıt fiyatlarında dev indirim haberleri...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Dünyanın önde gelen akaryakıt üreticilerinden Birleşmiş Arap Emirlikleri'nden yapılan açıklamada benzin ve motorin fiyatlarının düşeceği açıklandı. Açıklamada 1 Eylül'den itibaren, Super 98 benzininin litresi, önceki ay 2.58 Dh'ye kıyasla 2.55 Dh'ye mal olacağı ifade edildi. Özel 95 benzin, Ağustos'taki 2.47 Dh'ye kıyasla litre başına 2.44 Dh'ye mal olacak.


Bilindiği üzere bir Dubai Dirhemi(Dh) yaklaşık 2.27 Türk Lirası'na denk geliyor.


Uzmanlara göre BAE'de yaşanan bu düşüş küresel piyasalarda da akaryakıt fiyatlarının düşmesine neden olabilir. Zira BAE günlük 5 milyon varil akaryakıt üreterek küresel piyasalarda önemli bir yere sahip.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst