gittigidiyor

Akaryakıt kampanyaları devam ediyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Döviz kurunda yaşanan artışlardan dolayı benzin, motorin ve LPG fiyatları için çok fazla zamlar gelmişti. Bunun üzerine akaryakıt fiyatları iki haneli rakamlara çıkarken LPG de 9 lira sınırına yaklaştı. Bunun ardından Türkiye’nin yeni ekonomi modeli kapsamında dolar kuru 18 liradan 13 liraya daha sonra da 12 liranın altına indi. Bunun üzerine benzin motorin ve LPG için indirim yapıldı. Bu benzin ve motorin indirimi ÖTV’ye eklenirken LPG indirimi de pompa fiyatlarına yansıdı.

Bunun üzerine otomobil sahipleri akaryakıt için gündeme gelen kampanyaları araştırmaya başladı. Petrol Ofisi kampanyası bu noktada ön plana çıkarken 50 TL değerinde indirim yüzleri güldürmeye yetti.


Yapı Kredi Worldcard kullananlar için Petrol Ofisi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında ay sonuna kadar geçerli olan kampanyada gerekli şartları sağlayan herkese 50 TL yakıt puanı hediye edildiği belirtildi. Bu hediye 50 TL ile bir sonraki akaryakıt alışverişinde 50 TL indirim yapılabileceği bildirildi.

7 OCAK 2022 TARİHİNDEN İTİBAREN​

Söz konusu kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek. Katılım için 3 gün kaldı. Bu kapsamda SMS gönderen ve kampanyaya katılan World Üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 125 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi için indirim değerlendirmesi gündeme geldi.

Konu ile ilgili olarak “Yapı Kredi Bireysel kartı Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kart” sahiplerinin bu kampanyadan yararlanabileceği belirtilerek 7 Ocak 2022 tarihinden itibaren World üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 30 TL Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan kazanıldığı belirtildi.


50 TL İNDİRİM​

World Mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan otomobil sahipleri 30 TL’ye ek 10 TL, toplamda 40 TL Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan kazanırken, 4 işlemden en az birini POS’ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 40 TL’ye ek 10 TL, toplam 50 TL Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan hediye edildiği ve bu puan kullanılarak 50 lira indirim yapılabileceği bildirildi.

KAMPANYANIN DETAYLARI​

Tüm bunların yanı sıra Yapı Kredi tarafından kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı. Bu doğrultuda detaylar şöyle oluyor:

Her bir müşteri kampanyadan en fazla bir kere yararlanabiliyor.

Kampanya tanımları müşteri bazında yapılıyor.

Yalnızca SMS ile katılım sağlandığında en fazla 30 TL Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan kazanılıyor.

Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahiplerinin kampanya katılımı için ilk alışverişten önce Petrol Ofisi yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.

Kampanya kapsamında işlemlerin Petrol Ofisi marka tanımlı Yapı Kredi World Üyesi Petrol Ofisi istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir. Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan’lar 7 Ocak 2022 tarihinde yüklenecektir. Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan’ların son kullanım tarihi 6 Şubat 2022 olup, kullanılmayan Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan’lar 7 Şubat 2022 tarihinde geri alınacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst