gittigidiyor

Akaryakıta 1 TL den fazla indirim beklemede kalın...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Türk Lirası’nın dolar kuru karşısındaki değer kaybı sonrası çok sayıda üründe olduğu gibi akaryakıtta da zam dalgası yaşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde benzin, motorinm ve LPG grubuna büyük zam gelmişti. Bu doğrultuda benzine 1 TL 1 kuruş, motorine 1 TL 5 kuruş ve otogaza 65 kuruşluk tarihi zam gelmiş, fiyat artışının pompaya yansıyacağı gün çok sayıda vatandaş akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturmuştu.


Ekonomist Oğuz Demir twitter hesabından ise akaryakıt fiyatları hakkında sevindiren haberi verdi. Demir yaptığı açıklamasında akaryakıt fiyatlarına indirim gelebileceğini ifade etti.

İNDİRİM HABERİ GELDİ​

Ekonomist Oğuz Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda varyant endişesi ile petrol fiyatlarının sert gerilediğine dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı:

“Petrol fiyatları varyant endişesi ile sert geriledi. Hep kara haber vermeyeyim değil mi? Eğer pazartesi petrol fiyatlarında bir sıçrama olmazsa Salı gecesi benzin ve motorine 70 kuruş – 1,10 tl arası indirim gelebilir.”
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Eh o da Dolar sıçramazsa,sıçrarsahalimizbitik yine yani..Beklemede kalın ona göre depolarımızı doldurmasak bile indirimli akaryakıt ve LPG alırız en azından...
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Doğruymuş Haberimiz...........:)

Benzin ve motorin zamlarından bunalan vatandaşa müjdeli haber. 30 Kasım Salı (bu gece yarısı) gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine 90 kuruş indirim bekleniyor. Benzin ve motorine geçen hafta 1 liranın üzerinde zam yapılmıştı.

Güncel pompa fiyatları​

Son gelen 1 liranın üzerindeki zamla birlikteAnkara'da ortalama 8,72 liradan satılan benzinin litre fiyatı 9,74 lira olmuştu. Benzinin litresi İstanbul'da 8,67 liradan 9,69 liraya, İzmir'de 8,74 liradan 9,76 liraya çıkmıştı.

Ankara'da ortalama 8,77 liradan satılan motorinin litre fiyatı 9,83 lira olurken, motorinin litresi İstanbul'da 8,71 liradan 9,77 liraya, İzmir'de 8,79 liradan 9,85 liraya yükselmişti.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst