gittigidiyor

Akaryakıtta kotalı satış....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bunu da gördük,
Gece yarısından itibaren geçerli olacak zammın ardından vatandaşlar benzin istasyonlarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Cumhuriyet’ten Ali Can Polat’ın haberine göre, bazı benzin istasyonlarında uzun kuyrukları aşan vatandaşlara, benzin alırken satış sınırı ile karşılaştı.

İstasyon yöneticileri, depolarındaki benzinin bitmesi için kendilerince önlem aldılar.

Gaziantep'te yaşayan bir vatandaşın paylaştığı videoda istasyon görevlileri, 200 TL'nin üzerinde satış yapamayacaklarını, yönetimden emir geldiğini söyledi.


Shell kafasına göre denetimsiz pompa fiyatına zam yapar da,diğer istasyon kota koyamaz mı..? daha neler göreceğiz bakalım....?
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Daha çok şeyler göreceğiz,böyle başıboş Ülkede herkes kuralını koyacaktır.....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst