gittigidiyor

Akasya Durağı ekranlara veda ediyor

burcinali

Aktif Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
67
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
73
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
akasya.jpg
Star TV'de yayınlanan Akasya Durağı, yeni yönetimin isteği üzerine bitirildi.Kanal D'den, Star TV'ye geçen Akasya Durağı dizisinin kanalın yayın politiakasına uymadığı için bitirilmesine karar verildi. Beklenen ratingleri de alamayan Akasya Durağı, 2 bölüm sonra yayından kaldırılıyor.

Star TV'nin, Kanal D'den transfer ettiği 'Bir Çocuk Sevdim' dizisini cuma günleri yayınlama kararı aldığından dolayı, 'Akasya Durağı' çekilmiş bölümlerin bitmesinden sonra yayından kaldırılacak.

Dizinin önceden çekilmiş yeni bölümleri salı akşamları saat 22.30'da Star TV'de olacak. 7 Şubat 2012 tarihinde dizinin final bölümünün yayınanacağı açıklandı.

Usta oyuncu Nilgün Belgün yaptığı açıklamada, dizinin 2 hafta sonra sona ereceğini ve son bölümünde yer almayacağını açıkladı. Dizi başka bir kanala transfer olmayacak final yapacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst