gittigidiyor

Akıllı Güç Yönetimi Sunan Thermaltake DPS-G Serisi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
60a-590x510.jpg

Akıllı Güç Yönetimi Sunan Thermaltake DPS-G Serisi

Kasa, soğutucu ve güç kaynaklarıyla dikkat çeken Thermaltake, Smart Power Management (SPM) adlı akıllı güç yönetimi sistemine sahip DPS G serisi güç kaynaklarını duyurdu. Serinin 750 ve 650 Watt çıkış sunan üst modelleriyle 80Plus gold, 700 ve 600 Watt kapasite sunan modelleriyle 80Plus Bronze verim sertifikası geliyor. 32-bit kontrolcü yonga içeren seri yarı modüler kablo sistemini esas alarak belirli standart bağlantıları sabit içeriyor. Modüler bağlantılar içinse düz tip kablolara sahip çıkışlar sunuluyor. Birlikte kullanılabilen Smart DPS G yazılımıyla sistem durumu takip edilebiliyor, güç tüketiminin kaydı tutulabiliyor ve güç dağılımı gibi gelişmiş detaylar analiz edilebiliyor. Yüksek kaliteye sahip parçalar içeren seride tek bir 12V kanalı kullanılarak çıkışın dengeli biçimde dağıtılabilmesi sağlanıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst