gittigidiyor

Akıllı Saat Realme S100

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
realme, her geçen gün sunduğu farklı ekosistem ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek , Watch S100 ile herkesin sağlıklı ve akıllı bir hayata ilk adımını atmasını sağlayacak. realme Watch S100 şık tasarımı, dayanıklı yapısı, yenilikçi özellikleri ve uzun ömürlü pili ile kullanıcıları her yönüyle etkileyecek bir deneyim sunacak. Üstün özellikler ve rekabetçi fiyatları bir arada sunmaya devam eden realme, S100 Watch ile fit bir hayata adım atmak isteyen herkesin akıllı saat sahibi olmasına yardımcı olacak.

1660551775_realme_Watch_S100_2-88x600.png


Sağlıklı Bir Yaşam İçin En Büyük Yardımcınız

realme Watch S100, sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen herkesin ihtiyacı olduğu verileri sağlayacak özelliklerle donatılmıştır. realme Watch S100; koşu, yürüyüş, bisiklet, futbol, basketbol, dans, yoga gibi 24 farklı spor modu ile egzersiz verilerini doğru bir şekilde izler ve analiz eder. Bu şekilde kullanıcılar egzersiz sırasında dikkat dağınıklığı yaşamadan sporuna odaklanabilir ve realme Watch S100 spor verilerini kaydederken, keyifle sporlarını tamamlayabilmektedir. Adımsayar, cilt sıcaklığı ölçümü, kan oksijen doygunluğu ölçümü ve nabız ölçümü özelliklerine sahip olan realme Watch S100, vücut verilerini 7/24 takip ederek bu değerlerdeki değişimleri anlık olarak takip edebilmeyi sağlar. Profesyonel düzeyde ölçüm yapan sensörleri ile realme Watch S100, her an sağlığının zirvesinde kalınmasına yardımcı olur ve uyku kalitesi monitörü sayesinde uyku alışkanlıklarını düzenleyebilmek için gece uykularını izler ve topladığı veriler ile uyku analizleri oluşturur.

1660551780_realme__Watch_S100-620x388.png


Kesintisiz ve Üstün Bir Deneyim

realme Watch S100, 260 mAh pili sayesinde tek şarjda 12 güne kadar kesintisiz bir kullanım ömrü sunar. Bu sayede kullanıcıları uzun yolculuklarında dahi hiç düşünmeden realme Watch S100’ü koluna takıp şarj problemi olmadan kullanabilmektedir. Aynı zamanda 1.69” (4.3 cm) geniş ve parlak ekrana sahip Watch S100, özelleştirilebilir yüzlerce saat yüzü arasından birini seçerek etkileyici canlılıkta ekranlar yaratılmasına olanak tanımaktadır. Ayrıca hava durumu tahminlerini görüntüleyebilir, bağlı bulunduğu akıllı telefonların müzik, kamera, fener gibi özelliklerini kontrol edebilir ve telefonumu bul özelliğini aktifleştirebilmektedir. realme Watch S100 kullanıcılarını hayatının her anını kolaylaştırma vaadiyle gelecek. Sağlam bir kullanım deneyimi için metalik yüzeyli birinci sınıf bir kadran ve IP68 1,5 Metre Suya Dayanıklılık özellikleri ile donatılmış realme Watch S100 şık görünüşüyle her koşulda dikkat çekmeyi başaracak.



Hayatınızı bir adım ileri taşıyacak yenilikçi özellikleri ve şık görünüşüyle her yaştan kullanıcıyı kendine hayran bırakacak realme Watch S100, 17 Ağustos Çarşamba günü itibariyle MediaMarkt, Vatan, Teknosa kanallarında satışta!

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst