gittigidiyor

Alpin Plus 120 2.5'' SSD Disk....120 GB

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
alpin-plus120-2-5--ssd-hard-disk-120-gb-sata-3-kc5462488-1-c327d9eabdb9476e8772f679b60ae98a.jpg




Hızlı Dosya Kopyalama

Sahip olduğu yüksek performanslı yazma hızı ile masaüstü ve klasör alanında bulunan dosyalarınızı, depolama alnına kısa sürede kopyalayabilmenize imkan sağlar. Dosya aktarım ve kaydetme işlemlerinde her hangi bir donma, takılma problemi yaşamadan işlem gerçekleştirebilirsiniz.


Dosyalara Hızlı Erişim

Sahip olduğu yüksek performanslı okuma hızı ile masaüstü ve klasör içinde yer alan dosyalarınızı en hızlı şekilde görüntüleyebilmenize imkan sağlar. Depolama alnında kaydettiğiniz dosyaların içeriklerini, yüksek bekleme süresine maruz kalmadan görüntüleyebilirsiniz.


Yüksek Güvenlik Sunma

Sahip olduğu parçasız dış tasarımı ve katı hali ile dış darbelere karşı dayanıklılık sunar. Dış etkenlerden etkilenmeyen tasarımı sayesinde veri ve dosyalarınızı uzun süre boyunca güvenli depolama alanında saklayabilmenizi sağlar.


İdeal Depolama Kapasitesi

Sahip olduğu 120 GB depolama kapasitesi ile ideal kopyalama alanını sunar. Depolama alnında PC’nize sığmayan iş, müzik, uygulama, oyun, film veya video içeriklerinizi yüksek güvenlikli koşullarda arşivleyebilir ve saklayabilirsiniz.


Uzun Ömürlü Kullanım Avantajı

Sahip olduğu parçasız modeli ve katı halli dış kasa ile iç parçalarını koruma altına alan tasarımı ile dayanıklılık ve uzun ömürlü kullanım avantajlarını aynı anda sunar. Minimal tasarım ve dayanıklılık avantajlarından yararlanarak, dilediğiniz her alana çantanızda, kırılma korkusu yaşamadan taşıyabilirsiniz.


Arşiv Görüntüleme İmkanı

Sahip olduğu depolama alanında, klasörler halinde ve başlık isimlendirmeleri kapsamında dosyaları saklayabilmenize imkan sağlar. Kopyaladığınız dosyaları, arşiv listesi üzerinden, düzenli bir sıra ile aynı anda görüntüleyebilirsiniz.


Fiyat 263.- TL
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst