gittigidiyor

Altay küme düşen 3. takım oldu.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Giresunspor ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 35. haftasında Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Karadeniz ekibi 2-0 kazandı ve ligde kalmayı garantiledi. İzmir ekibi Altay ise bu sonucun ardından küme düşen 3. takım oldu.

GİRESUNSPOR LİGDE KALDI​

Giresunspor'a galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Umut Nayir ve 49. dakikada Serginho kaydetti. Bu sonucun ardından Karadeniz ekibi puanını 43 yaptı ve Süper Lig'e yeniden çıktığı sezonda kümede kalmayı garantiledi. Adana Demirspor ise 52 puanda kaldı.



ALTAY MUCİZELERE KALDI​

Giresunspor'un Adana Demirspor'u mağlup etmesiyle Süper Lig'de küme düşen 3. takım da neredeyse kesinlik kazandı. İzmir ekibi Altay'ın ligde kalması artık mucizelere bağlı. Altay - Rizespor - Gaziantep üçlü averaja kalırsa, Altay gelecek sezon da Süper Lig'de yoluna devam edecek.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,188
Tepkime puanı
495
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Gaziantep Futbol Kulübü 1 puan daha alsa ligde kalması garanti. Bu durumda Altay ve Rizespor tüm maçlarını kazansalar dahi Süper Lig'den düşecekler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst