gittigidiyor

Alternatif Hızlı İnternet Tarayıcı – Vivaldi İndir Download

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Vivaldi internet tarayıcısı ezberleri bozan bir tarayıcıdır. Sekme konumu belirleme, sekme gruplama, tarayıcı üzerinden not alma gibi kişiselleştirilebilir seçenekleri alternatif bir web tarayıcıdır. Hızlı ve ezber bozan bir internet tarayıcı arıyorsanız Vivaldi tarayıcıyı indirin.





Yeni Web Tarayıcınız Vivaldi Olacak

Bir çok alternatif internet tarayıcısı bulunuyor. Google Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge ve Safari bunlardan en çok bilinenleri. Bu tarayıcıların hemen hemen hepsi benzer özellikler sunuyor. Ancak Vivaldi isimli bu yeni tarayıcı ezber bozan bir tarayıcı oldu.



Vivaldi isimli bu tarayıcı eski Opera CEO’su ve ekibi tarafından oluşturuldu. Çağdaş web teknolojileri kullanılarak geliştirilen tarayıcı ihtiyaçlarınıza tam anlamıyla cevap verecek bir nitelikte.
Tarayıcı kullanımı, işlevsellik ve ihtiyaçlarınızı karşılama açısında harika bir web tarayıcısı. O kadar esnek bir tarayıcı ki, tarayıcının görünümünde kullanım özelliklerine kadar her şeyi sizin belirlemenize izin veriyor.
Vivaldi tarayıcısının en dikkat çekici özellikleri arasında sekmelerin konumunu belirlemeniz bulunuyor. Sakmaleri üstte mi, aşağıda mı, sağda mı yada solda mı olsun diye ayarlayabiliyorsunuz.
vivaldi-taray%C4%B1c%C4%B1.jpg

Fazla sekme açarak internette geziniyorsanız harika bir özellik daha. Tarayıcınızın görünümüni Sekme Gruplama ile düzenleyebilirsiniz. Birden fazla sekmeyi tek bir sekme içerisinde gruplandırmanızı sağlıyor. Bunun için herhangi bir sekmeyi sürükleyerek diğer sekmenin içine bırakmanız yeterli. Ayrıca sekme önizleme özelliği de bulunuyor.
Vivaldi internet tarayıcısının bir diğer güzel özelliği de tarayıcı üzerinde notlar alabilmenizdir. Önemli bir şey gördüğünüz zaman bunları tarayıcı üzerine not alabilir, bağlantı ekleyebilir ve direk ekran görüntüsünü tarayıcıdan ekleyebilirsiniz.
Vivaldi Video Tanıtım








Vivaldi tarayıcınızı ilk kullanmaya başlarken karşınıza çıkan ayarlar ile görünümünü farklı renklerde ayarlayabiliyor, sekme çubuğunu üst, alt, sağ yada solda olmasını seçebiliyor, arka plan renkleri belirliyor ve hızlı bir şekilde kullanmaya başlıyorsunuz.
Tarayıcı kısayolları, hızlı komutlar, tema desteği ve görünüm özellikleri gibi birçok özelleştirilebilir seçenekler sunan Vivaldi, kesinlikle denenmesi gereken bir internet tarayıcısı.

vivaldi-ayarlar.jpg






Vivaldi Tarayıcı Detayları

Lisans:Ücretsiz
Boyut:38 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:1.7
İşletim SistemiWindows Tümü



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst