gittigidiyor

Altın Top sonrası skandallar bitmiyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Arjantinli süper yıldız Lionel Messi'nin 7. kez Ballon d'Or kazanmasının ardından sular durulmuyor. Messi'nin ezeli rakibi Ronaldo da tepkisini göstermeye devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde Paris'te düzenlenen törenle Messi, Lewandowski'yi geride bırakarak Ballon d'Or'u kazanmış ancak Arjantinli yıldızın ödülü bu yıl hak etmediği yönünde birçok yorum yapılmıştı.
Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun da törene katılmayarak, Messi'nin birinciliğini protesto ettiği öne sürülmüştü.

MESSI BÜYÜK MAÇLARDA KAYBOLDU"​

"Ödül kime gidiyor? Sadece Barcelona ile İspanya Kral Kupası kazanan Messi'ye. Ronaldo ayrıldıktan sonra Real Madrid'e bir gol bile atmadı. Sezon boyunca büyük maçlarda kayboldu. Her 4 yıl olması gereken neredeyse her yıla indirdikleri Copa Amerika'yı kazandı.

PSG ile kötü bir sezon geçiren Lionel Messi, yarı final ve finalde gol atamadı. Messi gibi hak etmeden ödüller almak, sahte mutluluktur, gurur değildir. Ne olursa olsun, CR7 her zaman tarihin en iyisi olacak"

Bu paylaşımı önce beğenen ardından da altına yorum yapan Ronaldo, "Gerçekler" ifadesini kullandı.


Messi'nin Ballon d'Or ödülüyle olan fotoğrafını paylaşan ve Ronaldo'ya atıfta bulunan baba Messi, "Bla, bla, bla... Devam et" mesajını yazdı.



MULLER'DEN LEWA'YA DESTEK​

Bayern Münih'in Alman yıldızı Thomas Müller de, takım arkadaşı Lewandowski'nin Ballon d'Or'da ikinci sırada kalmasını eleştirdi ve ödülü Messi'nin kazanmasına tepki gösteren bir başka isim oldu.

AYNISI RIBERY'YE YAPILDI"​

Müller açıklamasında, "Bayern Münih taraftarları, Almanlar ve Polonyalılar için bu tören kesinlikle bir hayal kırıklığıydı. Lewandowski, Ballon d'Or'u hak ediyordu ancak buna şaşırmadım. Aynısı 2013'te Franck Ribery'e de yaptılar." ifadelerini kullandı.

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER"​

Messi'yi tebrik eden Lewandowski, "Aday olan diğer tüm oyuncuları da tebrik ederim. Yılın Forveti ödülünü kazandım, hiç bir oyuncu arkasında en güçlü takım ve taraftar olmadan bireysel ödüller kazanamaz. Destekleriniz için teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Takip ettiğim kadarıyla bu büyük oyuncular özellikle Messi milli maçlarda pek varlık gösteremiyorlar.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Valla Lewandowski Messi 'den daha usta...daha oyuna hakim ,çok iyi top takip ediyor ve en önemlisi bencil değil....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst