gittigidiyor

Amazon, Far Cry 5 strateji rehberinin ilk detaylarını açıklayan bir liste yayımladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Amazon, Far Cry 5 strateji rehberinin ilk detaylarını açıklayan bir liste yayımladı

Liste epey bir kabarık. Bu rehber aracılığıyla oyunda bizi nelerin beklediğini de kestirmek mümkün gibi görünüyor.





Amazon, Far Cry 5 strateji rehberi hakkında ilk detayları açığa vuran bir liste yayımladı. Bu rehber, Prima Games tarafından kitap şeklinde basılmış ve şu an ön satışa çıkmış durumda. Açık dünya olarak tasarlanmış bu oyunda geçen tüm görevlerin talimatlarını bu kitapta bulabilirsiniz. Ayrıca detaylı haritalar, oyun içi eşya toplama-geliştirme rehberi ve mobil için rehberin e-kitap hali de bu kitapta yer alıyor. Oyunun Koleksiyoncu Versiyonu’nda, kitabın özel ciltli halini ve gelecekte oyun için çıkacak olan ekstra içerikleri de görebileceğiz. İşte Amazon’un rehber için yayımladığı içerik listesine, hemen aşağıdan sizler de göz atabilirsiniz.
160981.jpg



  • Premium ciltli kitap
  • Ekstra içerik – Sadece Koleksiyoncu Versiyonu için geçerli
  • Oyun içi talimatların hepsi – Bütün görevler görülebilecek
  • Oyundaki önemli yerleri, önemli eşyaları ve önemli düşmanlarınızı görebileceğiniz detaylı bir harita
  • En ölümcül silahları ve ekipmanları nasıl yapacağınızı gösteren kapsamlı bir rehber
  • Rehberin mobil için e-kitap versiyonu, ayrıca rehberin internetten erişimini sağlayan kod

Far Cry 5 için resmi strateji rehberi, oyunun çıktığı gün içerisinde yani 27 Şubat 2018’de oyuncularla buluşuyor olacak. Dilerseniz Far Cry 5 için çıkmış olan strateji rehberine buradan göz atabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst