gittigidiyor

Amazon Prime Gaming Ağustos ücretsiz oyunları

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu ay oyunculara altı farklı oyun ücretsiz olarak verilecek ve oyuncular bu yapımları hiçbir ücret ödemeden indirip oynayabilecek. İndirmeler 1 Ağustos 2022 tarihinden itibaren mümkün olacak ve ay sonuna kadar devam edecek. Geçtiğimiz ayın oyunlarını indirip oynamak isteyen kullanıcılar ise ay sonuna kadar vakitleri kaldığını bilmeli.

Amazon Prime Gaming Ağustos ücretsiz oyunları:

StarCraft: Remastered (Bilim kurgu / Strateji)
Zak McKracken and the Alien Mindbenders (Macera /Point Click)
Beasts of Maravilla Island (3D Keşif & Macera)
Recompile (Bağımsız hayatta kalma)
ScourgeBringer (Aksiyon / Roguelite)
Family Mysteries: Poisonous Promises (2D Gizem / Macera)

Ağustos ayı içinde Amazon Prime Gaming aynı zamanda ücretsiz oyun içi içerikleri de oyuncularla buluşturacak. Bu oyunların arasına Fall Guys, Roblox, League of Legends, Two Point Hospital ve Pokémon Go gibi yapımlar da dahil.

Amazon Prime Gaming Ağustos ücretsiz oyunları belli oldu

Amazon 2021 yılı içerisinde Prime Gaming üyelerine toplamda 100'ün üzerinde oyun ve 675'ten fazla oyun içi içerik vermişti. Prime Gaming'in başındaki isimlerden Josh Dodson, toplamda üye başına 21.600 dolar düştüğünü de hesaplamıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst