gittigidiyor

Amazon Prime üyelik ücretlerine büyük zam (Avrupa'da)

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Amazon Prime abonelik hizmeti; alışveriş, Prime Gaming ile oyun, Prime Video ile de sinema tarafında birçok hizmet sunuyor. Tüm dünyada bu hizmetleri müşterileri ile paylaşan şirket, uzun zamandır fiyatlarında bir değişiklik yapmıyordu. En son ekonomik koşullar altında Amazon, Prime üyelik ücretlerine zam yapma kararı aldı.


Amazon yaptığı açıklama ile Avrupa’daki Prime abonelik hizmetinin fiyatlarını artırdığını açıkladı. Buna göre bazı pazarlarda abonelik ücretleri yüzde 43’e varan oranlarda artıyor. Her pazardaki artış fiyatının ise farklı olduğu görülüyor.


Amazon Türkiye ise bu konuda sevindirici haber paylaştı. Avrupa’da yapılan fiyat artışının Türkiye ile bağlantısının olmadığı ve bu kapsamda Amazon Türkiye’nin şu anda fiyat artışı planı olmadığı duyuruldu.


Abonelik ücretlerine zam​


Amazon, Fransa’da 49 avro olan yıllık Prime abonelik ücretlerine yüzde 43 oranında zam yapmış durumda. Şirket, ABD’den sonra en büyük pazarı konumunda olan Almanya’da ise 69 avro olan fiyatları yüzde 30 artırdı. İngiltere’de ise 79 Sterlin olan yıllık abonelik ücreti 95 Sterlin olarak güncelleniyor.


Amazon Prime’ın yeni abonelik ücretleri 15 Eylül 2022 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst