gittigidiyor

Amazon Prime Video Türkiye Ağustos 2022

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
All or Nothing: Arsenal – 4 Ağustos



All or Nothing: Arsenal – 4 Ağustos


İngiliz futbol kulübü Arsenal’in Premier League’de başarı için ortaya koyduğu mücadelesi ve Avrupa’daki seçkin rekabete geri dönme çabasına odaklanan All or Nothing: Arsenal, izleyicileri dünyanın en büyük futbol kulüplerinden birinin kritik bir sezon boyunca yaşadıklarının perde arkasına götürecek. Kameralar; Emirates Stadyumu ve Arsenal Eğitim Merkezi’ndeki hayatın iniş çıkışlarını yakalamanın yanı sıra Kuzey Londra ekibini saha dışında da takip ederek zorlu sezon boyunca oyuncuların karşılaştığı günlük zorlukları gözler önüne serecek.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Thirteen Lives – 5 Ağustos


2018’deki gerçek bir olaydan uyarlanan Thirteen Lives filminde, beklenmedik bir yağmur fırtınası nedeniyle dağın içindeki bir boşluğa sığınan bir Tayland futbol takımından on iki erkek çocuk ve koçları Tham Luang mağarayı keştmeye karar verir. Su basmış tünellerden oluşan bu mağara labirentinde mahsur kalırlar ve artık imkânsız ihtimallerle karşı karşıyadırlar. Birinci sınıf dalgıçlardan oluşan bir ekip, çocukları bulmak için mağaranın tehlikeli ağlarında kilometrelerce gezinir. Ancak çocukları bulmak sadece bir başlangıçtır.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
A League Of Their Own – 12 Ağustos



A League Of Their Own – 12 Ağustos


A League Of Their Own, Penny Marshall’ın sevilen klasiğinin neşeli ruhunu ekrana yansıtırken AAGPBL (All-American Girls Profesyonel Beyzbol Ligi) liginde profesyonel beyzbol oynamayı hayal eden kadınların hikayesini anlatıyor. Dizi, Carson (Abbi Jacobson) ve Max’in (Chanté Adams) yanı sıra eğlenceli karakterlerin kendilerini ve onlara uygun takımları bulmak için ortaya koydukları çabaları ve sahadaki varolma mücadelelerini ekrana taşıyor. A League of Their Own, Field Trip Productions ile birlikte Amazon Studios ve Sony Pictures Television’ın ortak yapımıdır.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Making The Cut – 19 Ağustos

Making The Cut – 19 Ağustos

Make the Cut, bir kez daha bir sonraki büyük küresel moda markasını bulma görevinde. Heidi Klum ve Tim Gunn’ın sunuculuğunu ve yönetici yapımcılığını üstlendiği moda yarışmasının üçüncü sezonu, Prime Video’ya 19 Ağustos’ta geri dönecek. Aktris ve House of Harlow 1960 yaratıcı yönetmeni Nicole Richie ve moda pop ikonu ve Moschino yaratıcı yönetmeni Jeremy Scott’ın jüri olacağı yapımda, sezon boyunca pop süperstarları Chloe x Halle, A-List stilisti Jason Bolden ve moda TikToker’ı ve model Wisdom Kaye de misafir jüri üyeleri olacak.
Los Angeles’ın moda mekanları ise Making the Cut için mükemmel bir zemin oluşturmaya devam edecek. Bu sezonun öne çıkan mekanları arasında Beverly Hills’deki ikonik Rodeo Drive, Vasquez Rocks’ın eşsiz çöl manzarası ve Downtown LA’in birçok gökdeleninden birinin çatı katında şehir silüetinin panoramik manzarası yer alıyor.
Üçüncü sezon, dünyanın dört bir yanından yükselen markalarını bir sonraki seviyeye taşımaya ve en yeni küresel fenomen olmaya hazır 10 girişimci ve tasarımcıdan oluşan yeni bir grubu konu alacak. Anlık alışverişin yapıldığı seride, her bölümde kazananın kullandığı ürünlerin sınırlı modelleri yalnızca Amazon Fashion’s Making the Cut mağazasından satın alınabilecek. Serinin galibi, 1 milyon dolarlık yatırım ve Amazon Fashion’dan mentorluk alma hakkını kazanacak. Kazanan ayrıca Amazon Fashion ile özel bir ortak marka oluşturma ve mevcut markalarını Amazon Fashion mağazasında pazara sunma fırsatına sahip olacak. Önümüzdeki sezon, heyecan verici yeni marka iş birliklerini ve her hafta kazanan tasarımcıların genişletilmiş koleksiyonlarını içerecek yapım, hayranlara ve müşterilere Amazon Fashion’s Making the Cut mağazasında kazananların ürünlerini satın almaları için de fırsatlar sunacak.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Samaritan - 26 Ağustos



Samaritan – 26 Ağustos


On üç yaşındaki Sam Cleary (Javon “Wanna” Walton), gizemli ve münzevi komşusu Bay Smith’in (Sylvester Stallone) aslında herkesin gözü önünde saklanan bir efsane olduğundan şüpheleniyor. Yirmi yıl önce, Granite City’nin süper güçlü, kanunlara uymayan adamı Samaritan’ın, rakibi Nemesis ile savaşı sırasında öldüğü söylenmişti. Çoğu kişi, Samaritan’ın yangında öldüğüne inansa da Sam gibi şehirdeki bazı kişiler onun hâlâ hayatta olduğuna dair umutlu. Suçun artması ve şehrin kaosun eşiğine gelmesiyle Sam, şehri yıkımdan kurtarmak için komşusunu saklandığı yerden çıkarmayı ve ikna etmeyi kendine görev edinir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst