gittigidiyor

Amazon'un Fallout dizisi için ilk görsel geldi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Amazon Prime Video henüz yayın tarihi belli olmayan Fallout dizisi için ilk görüntüyü paylaştı. Bir süredir Bethesda imzalı oyun serisinin dizi projesi üzerinde çalışan ekip, bu görseli 25. Yılı kutlamaları nedeniyle paylaştı.

Fallout dizisi için ilk görsel yayınlandı​

Prime Video ve Kilter Films ortaklığında geliştirilmekte olan Fallout dizisinin yayınlanan bu ilk görseline baktığımızda Vault'tan çıkış anının paylaşıldığını görüyoruz. Vault kapısında bulunan karakter dışında içerde üç farklı karakterin siluetini de görüyoruz.

Ayrıca üzerlerindeki kıyafetten bu Vault'un 33 numaralı olduğunu da anlıyoruz. Paylaşılan görselde "Tebrikler ve 25. Doğum Gününüz Kutlu Olsun! Bu özel gün için özel bir şey yayınladık" ifadelerine yer verildi. Yayınlanan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.



Amazon'un Fallout dizisi için ilk görsel geldi



Fallout dizisi aynı zamanda Westworld serisine imza atan Lisa Joy ve Jonathan Nolan tarafından televizyona uyarlanıyor. Joy ve Nolan başyazar olarak görev yapacak ve Bethesda patronu Todd Howard da yürütücü yapımcı olarak projede yer alacak. Dizinin başrollerinde Walton Goggins, Ella Purnell ve Kyle MacLachlan gibi isimler bulunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst