gittigidiyor

AMD'nin 8 çekirdekli Tasarruf canavarı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
X Serisi altında gelecek ve ilk etapta iki tane 8 çekirdekli ve birer tane de 4 ve 6 çekirdekli olmak üzere toplamda 4 üyeden oluşacak olan ilk parti Bulldozer FX'lerin şahı olacak olan modeli OverDrive yazılımı üzerinde gösteren AMD, yeni mimarinin işlemleri nasıl kotaracağına yönelik de önemli bir ipucu vermiş oldu. Şöyle ki, AMD'nin yeni Bulldozer'leri eski nesillere kıyasla daha farklı ve etkin bir güç tasarrufu yönetimine sahip. Yongayı direkt olarak çekirdek seviyesinde kontrol edebilen bu yeni sistemde modül bazlı dağıtılan her dört çekirdek de işletim sistemi tarafından kendisine verilen iş yüküne bağlı olarak farklı bir frekansta çalışabiliyor











AMD_E3_Bulldozer-2.jpg






Bu arada AMD'nin 8 çekirdekli tepe seviye modellerde kullanacağı kutu tasarımı da ortaya çıktı. Standart karton tasarımla gelecek 4/6 çekirdeklilerden farklı olarak ****l bir kutuya sahip olacak bu modeller.
Ve son bir not: Gerçi şimdiye değin artık siz de ezberlemişsinizdir ama, yeni revizyonla (B2) gelecek olan Bulldozer FX'ler Ağustos sonu ya da Eylül başında bizlerle olacak.






AMD_E3_Bulldozer-1024x386.jpg















pclabs
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst