gittigidiyor

Anakart Tamiri

sansar

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
954
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Konum
Almanya
anakart.jpg



PC Onarım, anakart tamiri alanında teknik donanım, personel altyapısı ve tecrübesi ile Türkiye de ilk olma başarısını göstermiştir. 1998 yılında yüksek teknoloji ürün tamiratının imkansız olduğu düşünülen bu dönemde bir ilki başlatarak, bilgisayar teknik hizmeti veren firmalara çözüm ortaklığı yapmaya yönelik profesyonel teknik ekibini oluşturan PC Onarım, bugün anakart üzerindeki her türlü elektronik arızanın tespit ve onarımı konusunda tam donanımlı teknik ekipman ve servis hizmet altyapısına sahiptir. Onarımı yapılan her üründe belirlenen garanti süreleri PC Onarım tarafından uygulanmaktadır.
Anakart bir bilgisayarın temelidir. Karşılaştığınız küçük sorunları gözardı ederek diğer parçaların işleyişinide riske atmayınız. Anakart onarımı için tamamen çalışmama seviyesine gelmesi gerekmez. Örneğin kalavye / mouse girişinin düzgün çalışmaması, bir iletişimsizlik olması durumunda bunu önemsememeniz anakartınızın ve üzerinde bağlı bulunan diğer parçalarında (işlemci, ram, sabit disk, ekran kartı, ses kartı, eternet kartı, TV kartı, güç besleme ünitesi) hasar görmesine sebep olabilir.
Anakart üzerinde yapılan onarımlar; Cpu Soket, Ram Slot, Sata Soket, AGP Slot, PCI Slot, VGA Soket, Usb Soket, PS/2 Soket, Ses Soket onarımları ve BIOS UPDATE vb.


Genel Anakart Arızaları

anakart.gif


CPU besleme arızası
Ram besleme arızası
Chipset besleme arızası
Bios sorunları
Io Entegre arızası
ACPI devresi arızası
PS2 beselme ve soket arızası
VGA soket arızası
AGP ve PCI slot arızası
Ram Slot arızası
Usb ve Sata arızası
CPU soket pinleri arızası
Board çatlağı arızası
Ekran kartı arızası
CPU pin arızası
Osilatör devresi arızası





 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst