gittigidiyor

Ancestors: The Humankind Odyssey indirimde son gün...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Epic Games indirimli oyunlarına devam ediyor.......Bugünkü son günü olan Ancestors-229.- TL den 91.60.-TL ye düşmüş vaziyette ve bugün saat 19.00 da süresi bitiyor....

Evrimini Tamamla ve Hayatta Kal​

Assassin's Creed'in yaratıcısının bu yeni macerasında insan evriminin destansı hikâyesinin bir parçası ol ve 10 milyon yıl önce başlayan bu yolculuğa ilk gününden katıl.
İnsanlığın şafağındaki Neojen Afrika'yı KEŞFET. Nefes kesici her manzaranın etrafında tehlikeler kol geziyor.
Yeni toprakları keşfederken korkuyu yenerek bölgeni GENİŞLET ve sayınızı arttırmak için klanını büyüt.
Nesiller boyunca EVRİMİNİ SÜRDÜR ve hangi yetenekleri öğreneceğine karar ver. Her oyuncunun yolculuğunu eşsiz hale getirmek için sonraki nesillere hangi bilgilerin geçeceğini seç.


Tür
Özellikler

Geliştirici
Panache Digital Games

Yayıncı
Private Division

Çıkış Tarihi
27.08.19

Platform
Windows
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst