gittigidiyor

Android 13 daha fazla telefona geliyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Daha ilgi çekici güncellemelerden biri, mesajlaşma uygulamalarınızı Chromebook’unuza yayınlamanıza olanak tanıyan mesajlaşma uygulaması akışı olacak. Böylece arkadaşlarınızla dizüstü bilgisayarınızda sohbet edebilirsiniz. Google, bunun Mesajlar “ve diğer favori mesajlaşma uygulamalarınızın çoğuyla” çalıştığını söyledi. Şirket, “yakında bir URL, resim, metin veya video gibi içeriği Android telefonunuzdan kopyalayıp tabletinize yapıştırabileceğinizi” de duyurdu.

Kilit ekranındaki güncellenmiş medya oynatma kutusundaki hareketli ilerleme çubuğu ve QR kod tarayıcı kısayolu gibi Android 13’ü yenilenmiş hissettiren çok sayıda küçük dokunuş var. Daha büyük ekranlı cihazlarda gezinmeyi daha sezgisel hale getirmek için tasarlanan Android’in L sürümüne birçok başka iyileştirme geliyor. Güncelleme cihazlara çok daha fazla özellik ve yenilik sunmaya devam edecek. Bu kapsamda yeni güncellemeyi daha fazla cihazda görmeyi bekleyebiliriz. Yeni güncelleme tüm bölgelere aynı anda gelecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst