gittigidiyor

Android 15 alacak Telefon.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Google'ın 3 yıl sonra sunacağı Android 15 güncellemesini alacak telefon belli oldu. OnePlus'ın yeni canavarı güncelleme manyağı olacak.​


Bildğiniz gibi bundan birkaç gün önce OnePlus, amiral gemisi OnePlus 10 Pro’yu resmi olarak tanıttı ve bugün ise OnePlus 9RT, Çin dışında ilk çıkışını yaptı. Bunun hemen ardından kullanıcılar şirkete bu cihazlara yönelik yazılım desteği planlarını sordular. Şirket bu sorulara hızlıca cevap verdi. Bu cevap sayesinde Android 15 güncellemesini alacak ilk telefon da belli olmuş oldu.

OnePlus, amiral gemileri için OnePlus 8’den başlayarak (T ve R sürümleri dahil) üç büyük işletim sistemi güncellemesinden oluşan bir programı onayladı. Bu, OnePlus 9RT’nin Android 14’ü alacağı ve kutudan çıktığında Android 12 ile donatılmış OnePlus 10 Pro’nun Android 152i alacağı anlamına geliyor. Ayrıca bundan sonraki bir yıl boyunca her ikisi de modeller güvenlik güncellemelerini alacak.

OnePlus’ın güncelleme konusunda rakiplerinin gerisinde kalmamak için bu tip hamleler yapması bekleniyordu. Yükselişe geçen firma bu fırsatı değerlendirdi ve üst segment telefonlarına güncelleme desteğini sunacağını resmi olarak duyurdu. Avrupa pazarında rakip olarak kendini iPhone’u benimseyen firma, bu yıl büyük başarılara imza atacak gibi görünüyor. Özellikle eski yıllardaki agresif fiyat politikasına dönmesi firma için büyük avantaj olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst