gittigidiyor

Android cihazlar için Counter Strike Tarzında Oyun Critical Ops apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1483880812_critical-ops.jpg

Critical Ops apk indir
Yıllardır bilgisayarda severek oynadığınız oyunların bir benzerini telefonunuzda oynamaya hazır mısın? O zaman hiç vakit kaybetmeden critical ops apk indir ve yüklemeye başla. Oyun kurulurken bizde sizlere oyunu biraz tanıtalım.

Critical Ops FPS oyunları arasındaki en iyilerden biri olma yolunda sizle birlikte yürümeye devam ediyor. Oyunun en güzel ayrıntılarından birisi sadece çatışma değil reflekslere etki eden yapısı ve düşmanlarınız gibi düşünmenizi sağlayacak kurgusu. Savaş olgusunu sizlere her an yaşatacak bu oyunda isterseniz terörist olarak hedef bölgeleri ele geçirip yok edebilir. Anti-terörist timine katılıp teröristlerin kanlı eylemlerine son verebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla beraber birlik olup oyunda beraber zaferlere imza atın. Oyundaki en güzel realitelerden bazıları silah çeşitliği ve ses efektlerinin başarısı grafik tasarımındaki küçük detaylarla da büyük etki yaratmayı amaçlayan oyunumuz oyuncuların dikkatlerinin dağılmamasına ve oyun zevkinin hiç bitmemesini sağlıyor. Zekâ, çeviklik ve tecrübenin birleştiği bu oyunu oynarken telefonunuzu elinizden bırakamayacaksınız.

Oyuna belli aralıklarla güncellemelerle yeni haritalar yeni karakterler yeni kostümler eklenecek ve böylelikle FPS oyun monotonluğu artık bitecek. Sende savaş saflarında yer almak için heyecanlanıyorsanız hemen Critical Ops'u yükle ve savaşmaya başla





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[27,87 Mb]
Critical-Ops.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst