gittigidiyor

Android Hızlı Okuma ve Egzersizleri Uygulaması indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1490213352_hizli-okuma-ve-egzersizleri.jpg

Hızlı Okuma ve Egzersizleri apk indir
Kitap okumayı sevenler için ve hızlı okumaya çalışarak daha fazla kitap okumak isteyenler için son günlerde harika bir uygulama gündem de... Hızlı okuma ve egzersizleri apk indir ile ulaşabileceğiniz uygulamanın detayları aşağıdaki gibidir:

Bu uygulamadaki hızlı okuma sayesinde okumanızı bilimsel yöntemler aracılığı ile geliştireceksiniz. Bu sayede hem anlama oranınız güçlenecek, hem de kısa sürede çok daha fazla kelime okuyarak daha fazla içerik, kitap, metin okuma şansı elde edeceksiniz.

Hızlı okuma sanıldığı gibi ekstra bir kabiliyet gerektiren bir beceri değildir. İsteyen herkes kısa süre içerisinde bu beceriyi kazanabilir. Hızlı okuma tekniklerinin tümünde asıl amaç; okuyucunun aynı anda sayfanın bütününü görmesini sağlamaktır. Bu sayede kısa sürede görebileceği bütün için uzun uzadıya vakit kaybetmez.

Hızlı okumada bir diğer teknik de göz kaslarının eğitilmesidir. Göz kasları eğitildikten sonra okuma hızı artacaktır. Sonrasında konsantrasyon teknikleri ile görme ve anlama oranını yükseltmek amaçlanır. Uygulamada 14 farklı egzersiz ve her egzersiz içerisinde 20 hız kademesi yer almaktadır. Uygulamadaki egzersizleri anlatıldığı gibi 21 gün boyunca düzenli olarak uygulamalısınız. Önerilere uyduğunuz takdir de okuma oranınız 21 gün sonunda 3 kat artacaktır.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst