gittigidiyor

Android için Google Haritalar güncellendi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
google-haritalar-guncelleme-shiftdelete.jpg


Google
Android için yayınladığı güncelleme ile birlikte, Google Haritalar'a yeni özellikler ekledi. Eklenen bu özellikler sayesinde artık işlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde yürütebileceksini

Google Haritalar yeni tasarımı ile kullanıcıların karşısında!

Google Haritalar uygulamasının tasarımı baştan aşağı değiştirildi. Yenilenen tasarımla Google Haritalar, kullanıcılar için birçok yenilik sunuyor.
Uygulamanın tasarımını yenileyen Google, bulunduğunuz konuma göre gidebileceğiniz en yakın mekanları, ATM'yi, eczaneyi, hastaneyi, benzin istasyonunu sıralıyor!

google-maps-sdn.gif


Google Haritalar artık konum bazlı çalışıyor!

Bulunduğunuz konumu baz alarak en iyi verileri sunmayı planlayan Google Haritalar, günlük hayatımızı kolaylaştıran yeniliklerini de yeni tasarımıyla beraber Android kullanıcılarına sundu.
Ana sayfayı aşağıya doğru kaydırdığınızda karşınıza birçok kategoride sıralanmış mekanlar ile karşılaşacaksınız.
Oldukça kullanışlı olan bu özellik yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulan yenilikler arasında yer alıyor.

Kullanıcılar için birçok yenilik sunan Google yetkilileri, bu güncellemenin yaklaşık bir yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunun da altını çizdiler.

google-haritalar-guncelleme-sdn.jpg


Gelen diğer yeniliklere bakacak olursak, anlık trafik durumu, aracınız ile hareket haline geçtiğiniz zamandirek olarak size aktarılacak.
Bu özellik büyük şehirlerde, trafik ile başı dertte olan sürücülere adeta ilaç gibi gelecek.

Böylelikle farklı yollardan trafiğe yakalanmadan gitmenin planını yapabileceksiniz.
Şu anlık Android kullanıcıları için güncellemeyi yayınlayan Google, iOS kullanıcıları için yeni güncellemenin ne zaman yayınlayacağı hakkında bir açıklamada bulunmadı.
Fakat ilerleyen günlerde yeni güncellemenin iOS kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

Android için Google Haritalar uygulamasını indir!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst