gittigidiyor

Android için Super Mario Run bu ay geliyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Android için Super Mario Run bu ay geliyor![/h]Nintendo'nun büyük bir merakla beklenen oyunu nihayet Android'e geliyor. Yapılan açıklamaya göre Super Mario Run, bu ay geliyor.
18 Mart 2017 14:05 Oyun
21961-650x315.png

Super Mario Run, Aralık ayında ilk kez piyasaya çıktığından beri iOS oyunculardan karışık yorumlar almış olmakla birlikte bu rakam piyasaya çıkışı ile Ocak 2017 yılları arasında 78 milyon kez indirilmesini engellemedi. Android kullanıcılarının büyük bir merakla beklediği Nintendo'nun Super Mario Run oyunu sonunda geliyor. Yapılan açıklama ile birlikte Super Mario Run'ın Android için başlangıç tarihi nihayet verildi. Geçtiğimiz aylarda Android kullanıcıları için geleceği duyurulan oyun önümüzdeki günlerde oyunseverler ile buluşacak.
Android kullanıcıları ile buluşacak olan oyun hatırlayacağınız üzere Nintendo'nun resmi Twitter hesabından paylaşılmıştı. Mart 2017'de çıkacağı belirtilmişti. Ancak hangi gün olacağı söylenmemişti. Son olarak yapılan açıklama ile birlikte 23 Mart Perşembe günü Android kullanıcılarıyla buluşacak olan oyun ilk olarak Aralık ayında iOS kullanıcılarına sunulmuştu.
Nintendo, kısa bir süre içerisinde indirilme rekorunu üst üste kırmış 50 milyon dolardan fazla bir kazanç elde etmişti. Daha önce Android kullanıcıları için ön kayıt başlamıştı. Bununla birlikte ön kayıt almaya devam eden oyuna kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst