gittigidiyor

Android İstanbul Ulaşım Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Android İstanbul Ulaşım Uygulaması

İstanbul Ulaşım sayesinde İETT hatlarına, bu hatlardaki otobüslere, otobüslerin lokasyonlarına, durakların lokasyonlarına, duraklardan geçen hatlara ve otobüs saatlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Programın üzerindeki menü aracılığıyla İETT otobüsleri, durakları, yakınınızda bulunan otobüs durakları, vapur aynı zamanda tren seferleri listelerine erişebilirsiniz. İstanbul Ulaşım, İETT'nin sağlamış olduğu verileri kullanarak çalışmaktadır. Uygulamada kullanılan veriler İETT, TCDD ve IDO'ya ait olup verilerin doğruluğu konusunda güvence verilememektedir. Görüş ve önerilerinizi, karşılaştığınız hataları aynı zamanda şikayetlerinizi bildirmek için mail gönderebilirsiniz.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[4,11 Mb]
istanbul-Ulasim.apk


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

İstanbul'daki trafik yoğunluğunun durumunu gösteren program.

IBB CepTrafik programı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir hizmetidir ve arzuladığımız vakit anlık trafik durum bilgisine ulaşabilmenizi sağlar.

IBBCeptrafik, anlık trafik durumu bilgisini trafik kameraları ve yoğunluk haritası ile almanızı sağlayan bir programdır. Söz konusu program ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait trafik sensörlerinden alınan hız bilgilerine, trafik kamera görüntülerine ve de Trafik Kontrol Merkezi tarafından yayınlanan trafiğe ilişkin duyurulara ulaşabilirsiniz.

IBBCepTrafik programı yoluyla trafik kamera görüntüleri, her bir dakikada bir değişen ve de ard arda oynatılan Üç fotoğraf halinde sunulmaktadır. Sık kullandığınız kameraları favori listenize atabilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için internet bağlantısına sahip olmanız gerekmektedir.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[5,69 Mb]
iBB-CepTrafik.apk
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Android Mobiett Uygulaması
İETT otobüsleri için resmi olmayan pek çok programı program mağazalarında bulmak mümkün ama gayri resmi oldukları için pek çok detayı veremiyorlar mesela anlık otobüs konumu benzeri. Mobiett sayesinde hatların detaylarını, geliş-gidiş yönlerini, durakları, ve ayrıca çok önemlisi otobüsün mevcut konumunu görebiliyorsunuz.

Mobiett ile beraber etkili, kullanışlı ve de güzel bir program ortaya çıkmış durumda kesinlikle resmi olmayan öbür yazılımlardan herhangi birisini kullanmış olanlara tavsiye ediyoruz. İETT Genel Müdürlüğü bu yazılım için İstanbulluları çok bekletti ancak beklettiğine de değdi diyebiliriz.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[5,96 Mb]
Mobiett.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst