gittigidiyor

Android kullanıcılarının 3'te birinin Misafir Modu'nu bilmediği ortaya çıktı.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
s-6ab327790c702ccf0b7eaca813025f15ec7fde88.jpg



Yeni bir telefon aldıysanız, arkadaşlarınız onu merak edip, yeniliklerini kontrol etmek isteyebilirler. Arkadaşlarınıza güveniyor olabilirsiniz, ancak parmaklarının yanlışlıkla nereye dokunacağını, hangi fotoğraflarınızı veya mesajlarınızı göreceklerini bilemezsiniz. Android'de bu sorunu çözmeye yönelik bir işlev bulunuyor.

Android'in Misafir (Guest) modunu etkinleştirdiğinizde verileriniz, telefonunuzu kullanan kişi için erişilmez hale geliyor. Stok Android'de bu modu etkinleştirmek için iki parmağınızı en yukarıdan aşağıya doğru sürükleyin ve sağ üstteki kullanıcı simgesine dokunun. Şimdi Misafir ekle simgesine dokunun. Bunu yaptığınızda uygulamalar, hesabınıza bağlı olarak çalışmayacak. Yani Google Photos, Gmail ve Chrome gibi uygulamalarınız güvende olacak.

Misafir modu nasıl aktif edilir?

Android telefonunuzda Ayarlar bölümüne girin.

Ayarlar bölümünde Kullanıcılar başlığına tıklayın.

Misafir kullanıcı eklemek için Kullanıcı Ekle butonuna basın.

Misafir kullanıcı eklenecektir. Misafir Kullanıcıya tıklayarak aktif edebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst