gittigidiyor

Android Tablet ve Telefonumuzu Virüslerden Temizleme ve Koruma Yöntemle

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1454233840_android-tablet-ve-telefonumuzu-viruslerden-temizleme-ve-koruma-yontemleri.jpg

Android Tablet ve Telefonumuzu Virüslerden Temizleme ve Koruma Yöntemleri
Android telefon ve tablete virüs bulaştı nasıl temizlenir,en iyi anti virüs uygulamaları nelerdir sorularına bu makalemizde cevap arayacağız Artık akıllı telefonların işlemcisi, ramı gibi bir çok özelliği var. Günümüzde cep telefonları artık bilgisayarı aratmaz oldu. Bilgisayarlarda yapabildiğimiz herşeyi cep telefonlarında da yapabiliyoruz. Android telefonlar geliştikçe kötü yazılım yapanlar, virüs üretenler akıllı telefonlara yönelmeye başladı. Artık telefonumuza oyun ve uygulama yüklerken daha dikkatli olmamız gerekiyor çünkü uygulamaların ve oyunların ç oyunda kütü yardımlar ve reklam uygulamaları yerleştirilmiş durumda. Sizlere tavsiyem güvenmediğimiz sitelerden uygulama indirmeyiniz.
Biz sizlerin virüsler yüzünden mudur durumda kalmamanız için elimizden geleni yapıyoruz ve sitemize yüklenen tüm apk dosyalarını antivirus kontrolünden geçiriyoruz Telefonunuza uygulama ve oyun yüklerken adımları kontrol edin bazı uygulamalar tüm izinleri alıp istedikleri gibi telgfonunuzu yönetiyor.

Android telefon ve tabletleri virüslerden nasıl korurum?
1- Sitemizdeki tüm apk dosyaları virüs kontrolünden geçmiştir. Başka güvenmediğimiz, bilmediğimiz sitelerden dosya indirip cihazınıza kurmayın.
2- Telefon ve tabletinize oyun ve uygulama yüklerken istenen izinlere dikkat ediniz.
3- Son zamanlarda bir çok yerde gördüğümüz telefonunuzda virüs bulundu gibi yalan bildirimlere inanmayın tıklarsanız telefonunuza virüs bulaşır.

Telefona bulaşan virüs nasıl temizlenir?
1- Virüs bulaştıran uygulamayı silin
2- Telefonunuzdaki önemli (resim, video, mp3) bilgilerin yedeğini alınız Ve telefonu formatlayınız
3- Telefonunuza antivirus uygulaması yükleyip taratarak bu virüslerden kurtulabilirsiniz.

En iyi antivirüs uygulamaları nelerdir?
En iyi 2016 Yılı Android Antivirüs Uygulamaları için tıklayınız
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst