gittigidiyor

Android Tablet ve Telefonunuz İçin Çocuk Kilidi – Kids Place

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android-Security.jpg

Çocuğu olanlar çok iyi bilirler onların elektronik eşyalara, özellikle de cep telefonu ve tabletlere olan meraklarını. Doktorların bu cihazları çocuklardan uzak tutun tavsiyelerine rağmen bazı aileler, bazen biraz olsun dinlenebilmek için çocukların ellerine akıllı telefonlarını veya tabletlerini tutuşturuveriyorlar. Fakat bu bazen özellikle de telefonlarda istenmeyen aramalara ve gönderilen mesajlara, hatta ve hatta tabletlerde ise kısıtlamalı oyunlarda kredi kartı kullanımlarına bile sebep olabilmekte.

Sizde bu konulardan müzdarip iseniz ve eğer telefonunuz veya tabletiniz Android işletim sistemi ile donatılmış bir cihaz ise tam size göre bir uygulama bulunuyor; Kids Place.
Kids Place uygulamasını indirdiğiniz taktirde belirlediğiniz bir şifre ile girilebilen özelleştirilmiş bir sayfa oluşturuyorsunuz. Bu sayfa içerisine istediğiniz uygulamaları ekleyip çıkarabilirsiniz ve sayfayı etkinleştirdiğiniz taktirde telefonunuzun geri ve ana sayfa tuşları da kitleniyor. Böylece çocuğunuz Kids Place sayfasından istese de ayrılamıyor, cihazınızın ana sayfasına dönmek için menüden çıkış yapmanız ve şifre girmeniz gerekiyor.
Diğer taraftan ise uygulamaların çevirim içi satın alma sayfalarına da erişim kısıtlanıyor ve sizden habersiz herhangi bir satın almanın önüne geçiliyor.
Kids Place’in en güzel özelliklerinden birisi de zaman ayarının olması. İsterseniz belirli bir süre sonra Kids Place sayfasının kilitlenmesini sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca isterseniz gelen çağrıları kapatabilir, tüm kablosuz iletişimi kapatarak çocuğunuzun wi-fi be bluetooth üzerinden radyasyona maruz kalmasını engelleyebilirsiniz.
android-security.jpg

Uygulamayı bu linkten indirebilirsiniz; Kids Place – Parental Control
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst