gittigidiyor

Android Telefon ve Tabletler için Süper Dosya Yöneticisi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1468133000_super-file-manager.jpg

Super File Manager (Explorer) Apk indir
Birçok dosya vardır ve bu dosyalar genel olarak sağlamlık ve özellikleri koruma altına almaktadır. Süper dosya yöneticisi çeşitli güncellemeleri ile beraber yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Dosya transferi ve sistemli tercihlerde ön plana çıkarken android uygulamalarda önemli detayları sağlamaktadır.

Android işlemli cihazlar da tam özellikli explorer ve hotspot yoluyla transfer sağlanmaktadır. PC ve android işlemleri yanı sıra İOS ta yardımcı olma özelliği göstermektedir. Bu tip programların belirlenen ölçütler dâhilinde sürekli elde edilecek ve sistemli bir şekilde kullanımı genel yansıtıcıları ve değerlendirilmiş bir durum ile beraber dosyaların sağlam ve net bir şekilde korunmasını sağlayacaktır. PC ve İOS arasında genel tercih yapılırken de bu program dosyası önemli bir tercih olarak duracak ve çeşitli detaylar sunacaktır. Böylelikle istenildiği gibi sistemli ve belirtilen bir yansıma olacaktır. Güncel ürünler ve detaylar ile beraber bu programın korunması çok daha fazla yarar sağlar. Kullanışlı ara yüzü ile beraber Android için belirlenmiş olan en sistematik ve düzenli dosya yönetici programıdır. Bazı özelliklerine değinecek olursak silme kesme, hareket içeren tam özellikleri ile uygun dosya yönetme işlemini sağlamaktadır.

İnternet alanları ve hızlı wi-fi dosya transferinde yerine getirebilmektedir. Bu uygulamayı sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Özellikle buna benzer dosya ve indirme potansiyeline bakınca ok fazla tercih edildiği açıktır.







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst