gittigidiyor

Android Telefon yada Tablet Nasıl Hızlandırılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Android Telefon yada Tablet Nasıl Hızlandırılır?[/h][h=2]Kullandığınız Androdi cihazlar gittikçe yavaşlayabilir.Ama telaşlanmayın eskisi kadar hızlandırmanız mümkün..[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
android-telefon-yada-tablet-nasil-hizlandirilir.jpg
Performansını alırken test ettiğimiz ve beğendiğimiz Android cihazlarımız,gün geçtikçe hızını kaybediyor ve performans düşüklükleriyle karşılarşıyoruz.Peki bunun sebebi ne?

-Arka planda çalışan uygulamalar cihazınızın yavaşlamasına sebep olabilir.
-Yüklediğiniz programlar açılışta çalıştırılmaya başladığı için cihazınızın RAM belleğinin neredeyse tamamını kullanır.Bu da cihazın geç açılmasına sebep olur.
-Aynı anda çalıştırdığınız veya kapatmayı unutup diğer uygulamalar arasında geçiş yaptığınız için cihazınız hangi uygulama için performansını harcayacağına karar veremeyebilir.
-Canlı duvar kağıdı kullanıyorsanız,sürekli çalışan ve telefonunuzu yoran bir uygulama var gibi düşünebilirsiniz.
-Ram belleğinin geçici hafızasını temizlemiyorsanız cihaz yavaşlayabilir.
-Çok fazla sistem gereksinimi duyan veya online güncelleme için sürekli çalışan bir oyununuz varsa cihazınızda kasma,donma ile karşılaşabilirsiniz.

Android cihazı hızlandırmak için neler yapılabilir?

-Yedeklerinizi aldıktan sonra zaman zaman fabrika ayarlarınıza geri dönün.
-Rom temizleme yazılımlarını kullanın.
-Android parmak hareketleri kısa yollarını kullanın.
-Gereksiz uygulamaları cihazınızdan komple kaldırın.
-Dosya sisteminizde kalan uygulama kaldırma sonrası boşa yer kaplayan eski uygulama dosyalırını silin.
-Widget'larınızı kullanmıyorsanızı kaldırın.
-Arkaplan uygulamalarınızı durdurun.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst