gittigidiyor

Android Tivibu Cep 1.9 programı full apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
platform-feature-multiscreen-2.png


Android Tivibu Cep 1.9 programı full apk indir
Tivibu'nun yeni cep uygulamasi Ile televizyonu istediginiz Yerde istediginiz Zaman Izleyebilirsiniz.
"Tivibu Cep" uygulamasi Ile;
- 60 TV kanalına ulaşabilir,
- Kaçırdığınız Programları istediginiz Zaman Tekrar seyredebilir,
- Pek ÇOK yerli filmi, istediginiz Zaman seyredebilir,
- TV keyfine ara vermezsiniz.
Tekrar-İzle Servisi Ile 30 Ulusal TV kanalında yer alan ve en Beğenilen yerli dizileri ve Eğlence / yarışma / spor programlarını yayınlanma tarihlerinden Sonraki 1 hafta boyunca istediginiz Ahir zaman, istediginiz Kadar, cep Telefonunuz uzerinden Izleyebilirsiniz.
Seç-İzle Servisi Ile filmi arşivinden istediginiz filmleri, haberleri, müzikleri ve Diğer İçerikleri istedikleri Kadar Izleyebilirsiniz. İzlemekte oldugunuz Içerigi istediginiz Zaman durdurup, terkar başlatabilir, ileri-Geri alabilirsiniz.
Kirala-İzle Servisi Ile Geçmişten Günümüze ses Getiren, en ÇOK İzlenen, Oyuncusu / yönetmeni Herkes Tarafından Gerçekleştirilme bilinen, Ödüllü yerli filmleri filmi Başına belirli Bir Ücret karsiliginda, dilediğiniz Zaman Izleyebilirsiniz.
Tivibu Cep Ile Tivibu TANITIM, TİVİBU SPOR, TRT 1, KANAL D, ATV, SHOW TV, SAMANYOLU TV, STAR TV, Kanaltürk, FOX, TV8, CNBC-E, Cine5, TRT HABER, NTV, CNN TÜRK, HABERTÜRK, EL CEZİRE ULUSLARARASI, BBC WORLD NEWS, NTV SPOR, TRT SPOR, TRT BELGESEL, YABAN TV, SCI TECH TV, TRT ÇOCUK, YUMURCAK TV, PLANET ÇOCUK, TRT MÜZİK, powerturk, SUUDİ KURAN, AL SÜNNET, English Pop, English Yavaş, Türk Halk Müziği, Tasavvuf, Türk Sanat Müziği, Arabesk, Etnik Müzik, Yabancı Pop, Yabancı Rock, Oldies, Jazz, Klasik Müzik kanallarını Izleyebilirsiniz.
-----------------------------------
Yeni mobil cihaz uygulama "Tivibu Cep" ile, her zaman her yerde TV izleyebilirsiniz.
"Tivibu Cep" ile şunları yapabilirsiniz
- 60'dan fazla TV kanalı izlemek
- Istediğiniz zaman TV hizmeti, Telafi programları cevapsız izle
- İstediğiniz zaman, yerel film defalarca izle
- Değil TV zevk için herhangi bir kesinti
Tivibu Cep Eğer yedi gün önce kadar kaçırmış olabilir en sevdiğiniz tv programlarını izlemek için olanak sağlar "tv hizmet yakalamak" sunuyor.
Tivibu Cep en SVOD servisi ile, film, belgesel, dizi ve diğer pek çok başlık bir VOD kütüphanesine sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Sen, dur yeniden, ileri ve geri sarma izlemek içerik olabilir.
Tivibu Cep en TVoD servisi ile, sabit fiyat ödemek popüler ve ödüllü filmleri izleyebilirsiniz.
Tivibu TANITIM, TİVİBU SPOR, TRT 1, KANAL D, ATV, SHOW TV, SAMANYOLU TV, STAR TV, Kanaltürk, FOX, TV8, CNBC-E, Cine5, TRT HABER,; Tivibu Cep ile, aşağıdaki TV kanallarını izleyebilirsiniz NTV, CNN TÜRK, HABERTÜRK, EL CEZİRE ULUSLARARASI, BBC WORLD NEWS, NTV SPOR, TRT SPOR, TRT BELGESEL, YABAN TV, SCI TECH TV, TRT ÇOCUK, YUMURCAK TV, PLANET ÇOCUK, TRT MÜZİK, powerturk, SUUDİ KURAN, AL SÜNNET , English Pop, English Yavaş, Türk Halk Müziği, Tasavvuf, Türk Sanat Müziği, Arabesk, Etnik Müzik, Yabancı Pop, Yabancı Rock, Oldies, Jazz, Klasik Müzik.

Gereken Android sürümü
1.6 ve üzeri


eset_antivirus.png
DOSYALAR


[1,16 Mb]
Tivibu-Cep-1.9.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst