gittigidiyor

Android tüplü TV'de de çalışacak.

kucukagac

Aktif Üye
Katılım
22 Haz 2011
Mesajlar
23
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
antalya
Türk mucit, tüm ekranları Android işlemcili bir bilgisayara çevirmeyi başardı.
Android işletim sistemi neredeyse her yerde kullanılmaya başlandı. Şimdi ise Kemal Karadağ isimli bir mucit, tüm ekranları Android işlemcili bir bilgisayara çevirmeyi başardı.

Karadağ, flash bellek boyutundaki bir çiple HDMI veya UV girişi olan ekranları Android işletim sistemli bilgisayara çevirebiliyor. Mucit bununla kalmıyor ve bu işlemi bildiğiniz tüplü televizyonlara bile uygulayabiliyor. Durum böyle olunca cihaz sayesinde televizyonlardan internete girmekte mümkün hale geliyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

pyramos

Aktif Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
istanbul
Edit.............
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

wetin

Aktif Üye
Katılım
10 Eyl 2012
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
esenkent
Türk Mucit Öyle Bir Şey Yaptı Ki...
Kemal Karadağ isimli mucit, geliştirdiği teknoloji sayesinde tüm ekranları android işlemcili bir bilgisayara çevirmenin yöntemini buldu.

443152.jpg

Kemal Karadağ isimli mucit, geliştirdiği teknoloji sayesinde tüm ekranları Android işlemcili bir bilgisayara çevirmenin yöntemini buldu. Flash bellek boyutundaki bir çiple HDMI veya UV girişi olan ekranları Android işletim sistemli bilgisayara çevirebilen Karadağ, bu işlemi tüplü televizyonlara bile uygulayabiliyor.
TÜPLÜ TELEVİZYON SIRADAN BİR BİLGİSAYARA DÖNÜŞÜYOR
Dünyada Karadağ'ın geliştirdiği teknolojiye benzer ürünler bulunsa da, tüplü bir televizyonu bilgisayara çevirmesi bakımından Kemal Karadağ'ın ürünü tek. Türkiye'de halen birçok ailenin tüplü televizyon kullanıldığı düşünüldüğünde, Karadağ'ın geliştirdiği çip, dar bütçeli aileler tarafından oldukça rağbet göreceğe benziyor.
HER ÖZELLİĞE SAHİP
Kemal Karadağ'ın geliştirdiği teknoloji sıradan bir monitörü bile tam teşekküllü bir bilgisayar haline getirirken, kullanıcı internet sayesinde bilgisayarda yapabildiği her işlemi eksiksiz yapabiliyor. Sanal klavyesi ve mausesi sayesinde istenildiği gibi internete girilebilirken, istenildiğinde oyun oynanabiliyor. Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlara da erişim imkanı sağlayan cihaz, birçok uydu kanallını da şifresiz izleme olanağı tanıyor. Kemal Karadağ ürünün son haline gelmesi için 2 yıl kadar çalıştığını belirtti.
 

A.Bozoğlu

Vip Üye
Katılım
21 Ağu 2011
Mesajlar
152
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Konum
istanbul
bu tarz ürünler özellikle smart tv özelliği bulunmayan lcd ve benzeri tvlerde kullanılıyor ve gayet başarılı, çinden ülkemize getirilip sanal marketlerde satılıyorlar. android işletim sistemi sayesinde bir çok smarttv özelliği olan tv'den daha üstün.
 

CASPER

Aktif Üye
Katılım
5 May 2013
Mesajlar
537
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
merkez
Bilgilendirme için teşekkürler.
Konu uygun bölüme taşınmıştır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst