gittigidiyor

Android Unutulan Kilit Ekranı Şifresi Nasıl Sıfırlanır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Android Unutulan Kilit Ekranı Şifresi Nasıl Sıfırlanır?[/h][h=2]Android kullanıcıları kilit ekranı şifresi unutulduğunda Google hesabı üzerinde sıfırlama yapılabilir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
android-unutulan-kilit-ekrani-sifresi-nasil-sifirlanir.jpg
Android işletim sistemini sahip kişiler, kilit için farklı şifreler kullanabileceği gibi bazı durumlarda bu şifrelerin unutulabilmesi de mümkündür. Bu tür durumlarda kişilerin kilit değiştirebilmesi için seçeneklerinden bir tanesi de online olarak Google üzerinden işlemlerin yapılmasıdır. Google hesabı olmayan ve cihaz ile eşleşmeyen kişilerin işlem yapması mümkün değildir.
Kilit ekranı şifre sıfırlama için tıklayınız
Linke giriş yaptıktan sonra cihaz ile iletişim kurulacaktır.
1(183).jpg

Resimde de görüldüğü gibi ilk olarak cihaz iletişimi kurulacaktır. Ardından ise kilitleme ve silme özelliğini ayarlar bölümü kullanılmalıdır.
android'de-unutulan-kilit-ekrani-sifresi-nasil-sifirlanir_-34-.jpg

Bu bölüme girildiğinde yeni şifrenin girilmesi yeterli olacaktır.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst