gittigidiyor

Android'den iOS 10'a Geçiş Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Android'den iOS 10'a Geçiş Nasıl Yapılır?[/h][h=2]Android işletim sisteminden iOS 10’a nasıl geçiş yapılır? İşte detaylı anlatım ile geçiş işlemleri haberimizde.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
android-den-ios-10-a-gecis-nasil-yapilir.jpg
iOS 10 işletim sistemi iPhone 7 ile birlikte mümkün olurken, yeni cihazı alacak Android işletim sistemi kullanıcıları, veri kaybı olmadan iPhone 7 ya da iPhone 7 Plus kullanmaya başlayabilecek. Bu konuda daha önce tanıtımı yapılan işletim sistemi için detaylar paylaşılırken, geçiş işlemleri sonucunda kişiler, takvimler ve fotoğraflar gibi tüm içerikler yeni iPhone’a aktarılacak. Üstelik web sayfalarınızdaki yer imleri daha kolay bir şekilde aktarılabilecek. Bu bakımdan kişilerin veri kaybı yaşaması da söz konusu olmayacak.
iOS 10 taşınma işlemleri için ilk olarak iOS’a Taşı uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Bu uygulamayı Android cihazınıza indirdikten sonra içeriklerinizi uygulama üzerinden yeni telefonunuza aktarımınız sağlanacaktır.
Aktarım sırasında iki telefonun eşleşmesi gerekir. Bu eşleşme sırasında ise ortak bir Wi-Fi ağı oluşturulmaktadır. İki telefonun da bu ağa katılmasının ardından veri transferi bağlayacaktır. İşlemlerin tamamlanması sonrasında ekranda işlemlerin bittiğine dair mesaj yayınlanır. Bu mesajı gördüğünüzde yeni telefonunuza geçiş yapabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst