gittigidiyor

Angry Birds 2011 PC & Mac OSX

cemel

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
350
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Yaş
40
Angry Birds 2011


iPhone'un en başarılı oyunlarından birisi şüphesiz herkesin bildiği Angry Birds. Angry Birds oyunu, sapan kullanarak "öfkeli kuşları", yumurtalarını çalan domuzlara fırlatmaya ve domuzların korunaklı kalelerini yıkmaya dayanıyor.


DI9in.jpg



Angry Birds 2011 PC ve MacOSX versiyonu da şu an çıkmış durumda Windows 7, XP 32/64bit sistemler ile sorunsuz çalışıyor. Herhangi bir kuruluma gerek kalmadan AngryBirds.exe dosyasına çift tıklayarak bu zevkli oyunu oynayabilirsiniz.

Download – Windows
http://hotfile.com/dl/95352822/2d31d54/A...C.rar.html
http://www.fileserve.com/file/RVkjCrV

Download – Mac OSX
http://hotfile.com/dl/95355945/16162bd/A...X.zip.html
http://www.fileserve.com/file/YXuC8rs

XP de sorun yaşayanlar aşağıdaki güncellemeyi kurun. (XP Fix)
http://download.microsoft.com/download/6...st_x86.exe
64bit XP için
http://download.microsoft.com/download/6...st_x64.exe

Ekran çözünürlüğü ve diğer ayarlar için config.lua dosyasını not defteri ile açın ve ilgili yerleri düzenleyin. Tam ekran için fullscreen = true, width = 1024, height = 768 olan yere kendi çözünürlüğünüzü yazın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst