gittigidiyor

Ankara'daki Patlamada ÖLENLERİN İSİMLERİ belli oldu // İşte Memleketleri

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Türkiye'yi yasa boğan ve 86 kişinin öldüğü 186 kişinin yaralandığı Ankara patlamasında ölenlerin ve yaralananların isimleri belli olmaya başladı. Ankara patlamasında ölenlerin ve yaralananların isimleri ajanslarla eşzamanlı olarak bugun.com.tr'de.

ankaradaki-patlamada-olenlerin-isimleri-belli-oldu-iste-memleketleri_1871159_720_400.jpg

Yorum Yap


Facebook'da Paylaş


Twitter'da Paylaş


Google+'da Paylaş

A
A

Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Boğa, Ankara'daki patlamada Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyeleri makinist Bilgen Parlak, makinist Yılmaz Elmascan ve 1 yıl önce evlendiği eşi öğretmen Gülhan Karlı Elmascan, Emek Partisi üyesi Şebnem Yurtman ve HDP üyesi Hacı Mehmet Şah'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi 3 çocuk babası Metin Peşmen de Ankara'daki patlamada hayatını kaybetti.
Ankara'daki Patlamada ÖLENLERİN İSİMLERİ belli oldu // İşte MemleketleriFotoğraflar için tıklayın
ankaradaki-patlamada-olenlerin-isimleri-belli-oldu-iste-memleketleri_1871159_200_133.jpg


Türkiye'nin en kanlı terör saldırısıFotoğraflar için tıklayın
turkiyenin-en-kanli-teror-saldiris_1871100.jpg



Ankara'daki patlamanın fotoğraflarıFotoğraflar için tıklayın
ankaradaki-patlamanin-fotograflari_1870049.jpg



HDP TOKAT İL SAYMANI MUHAMMET ZAKİR KARABULUT

Ölenler arasında mitinge katılmak için dün gece Ankara'ya giden HDP Tokat il teşkilatından il saymanı, aynı zamanda Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Harita Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisi Muhammet Zakir Karabulut'un olduğu öğrenildi. Patlamada ayrıca Tokat'tan mitinge giden 4 kişinin de yaralandığı belirtildi.

DİDİMLİ ELİF ANKARA'DA HAYATINI KAYBETTİ

Emek Partisi (EMEP) Aydın İl Yönetim Kurulu üyesi Ümit Kanlıoğlu'nun kızı üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Elif Kanlıoğlu da yaşamını yitirdi.

40 YARALININ İSİMLERİ

Patlama sonrası Ankara Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınan ve isimleri hastane yönetimi tarafından Acil girişine asılan 40 yaralının isimleri şöyle:

Gülefer Akkaya, Mukadder Kardiyen, Bahar Gölalp, Hatun Berk, İdris Kılıçaslan, Hasan Tekin, Gamze Şuay, Şükran Elcik, Veysel Tunç, Sakine Şıral, Kamuran Tekin, Heval Burcu Talı, Seyfettin Sarı, Ahmet Özü, Fatih Kıyak, Selçuk Karasu, Cafer Altun, Mahsun Alpar, Arzu Özgülsüm, Ali Tuncel, Mehmet Alcu, Uğur Erman Karakoç, Mehmet Aydın, Ekin Osmanoğulları, Nazlıcan Çelik, Korkmaz Tetik, Halil karabulut, Melihe Önen, serhan Yıldırım, Döndü Hancı, Semaye Özbay, nezir Çiçek, Vedat karabulut, Oğuzhan Çırak, Seher Karataş, Gökhan Gökbönü, Uğur Mumcu Şahin, Bülent Köreği, Hasan Alkan, Süleyman Şener.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst