gittigidiyor

AntiLogger Full Türkçe v2.50.204.133 (Keylogger Avcısı)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Zemana AntiLogger Full Full Versiyon indir

Keylogger Korunma Programı



Keylogger gibi kötü amaçlı yazılımların bilgilerinizi çalmasını engelleyen bir yazılım olan Zemana AntiLoggerprogramı ile bilgilerinizin çalınmasını engelleyebilirsiniz. Zemana AntiLogger yazılımı bir anti virüs programı değildir, bilgisayarınıza bulaşan birkeylogger olduğunda karşı tarafın bilgilerinizi çalmasını engelleyen bir programdır. Diyelim ki bilmeden bir keylogger veya bir trojan yedi bilgisayarınız, işte bu durumda Zemana AntiLogger yazılımı karşı tarafın sizin bilgisayarınızdan ekran görüntüsü almasını, mikrofonunuzu dinlemesini, dosyalarınıza erişmesini, kameranızı açmasını engeller ve karşı tarafa yanıltıcı bir görüntü gösterir. Online bankacılık ve online alış veriş ile haşır neşir iseniz bu yazılımı tavsiye ederim fakat bu programın dışında da bilgisayarınızda mutlaka bir anti virüs programı olması gerekiyor. Program Türkçe ve full sürümdür, 2 yıllık full olarak kullanabiliyorsunuz. Online alışveriş, e-bankacılık ve sosyal ağ siteleri, virüs, keylogger ve spyware gibi günümüz tehlikelerine davetiye çıkarıyor. Bu tehditleri tespit etmek ve korunmak için, ihtiyacınız olan her şey, Zemana AntiLogger’da var. Program Türkçe ve full sürümdür, programı full yapmak için keygen dosyasını çalıştırıp serial üretip, programın servisler bölümünden lisans yazan yere tıklayıp seriali girmeniz yeterli.

Zemana AntiLogger, bilgisayarınızda çalışan veya çalışmaya başlayan programların hepsini kontrol altında tutarak, sezgisel ve gerçek zamanlı davranış analizleri takip yöntemi ile, sisteminize zarar verebilecek veya online şifrelerinizi çalmaya yeltenen zararlıları, birkaç mili saniye içerisinde tespit eder ve durdurur.
Zemana AntiLogger, kurulduğu sistemlerde, minimum hafıza kullanımı ile sistemi yormadan, maksimum koruma performansı sağlar.

Bilgisayarımda kurulu anti virüs var, buna rağmen Antilogger’a ihtiyacım var mı? Evet. Çünkü klasik antivirüs sistemleri, önceden tanımlanmış, bilinen zararlılara karşı koruma sağlarlar. Kısacası, yeni ortaya çıkmış zararlılara karşı koruma sağlayamazlar. Diğer taraftan, zararlının tespit edilip, veri tabanına koyulması ve böylelikle, kullanıcı tarafında korumanın başlatılması işlemleri sırasında geçen sürede de kullanıcı, söz konusu zararlıya karşı tamamen korumasızdır.

Zemana AntiLogger ise, ortaya çıkan zararlıyı, sezgisel ve gerçek zamanlı davranış analizleri takip yöntemi ile birkaç mili saniye içerisinde tespit eder ve durdurur.


Zemana AntiLogger Nedir Ne İşe Yarar?















Zemana AntiLogger Türkçe Full indir

normal-indir2013.png


Turbobit indir


Upterabit indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Openload indir


Boyut: 10,76 Mb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz

Zemana AntiLogger Full Full Tam indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst