gittigidiyor

Antivirüs dosya uzantıları (Kaspersky Anti-virus)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=1]AVC Dosyası Nasıl Açılır ?[/h]Dosya Adı:Kaspersky Anti-virus Toolkit DatabaseDosya Açıklaması:Kaspersky AntiVirus programı tarafından kullanılan veritanabanı dosyalarıdır.



AVC Dosyası içersinde virüs bilgileri ve program araçları hakkında detay bulunabilir.
Kullanılan Programlar:Kaspersky Anti-virus

Gerekli Programların adresi:www.kaspersky.com
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=1]AZV Dosyası Nasıl Açılır ?[/h]Dosya Adı:Trojan virüs dosyasıDosya Açıklaması:AZV uzantılı bir dosya bulunmuyor. fakat bu isimde birkaç çeşit virüs ihbar edilmiştir.



Eğer bu dosyayı email ile aldıysanız veya bilgisayarınızda aniden ortaya çıktıysa büyük ihtimalle virüstür. Hemen silin ve Bir Anti Spyware programı kurun.



Not: Antivirüs programıları bazı Trojanları farketmeyebilir.
Kullanılan Programlar:Zone Alarm, SpyHunter

Gerekli Programların adresi:www.spywareremove.com/removeTrojanDropperAZV.html
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=1]VDF Dosyası Nasıl Açılır ?[/h]Dosya Adı:Antivirus tanımları veya Videolan FiltresiDosya Açıklaması:iki farklı alanda bu dosya görülmüştür.

1- Virüs kimlik dosyası: Antivirüs yazılımları tarafından kullanılan tanım dosyası. Dosya içersinde güncel virüslerin isimleri bulunur.

http://www.avira.com

http://www.centralcommand.com


2- VirtualDub filtresi: Gelişmiş film düzenleme programı olan VirtualDub içine yüklenerek programa daha yeni özellikler kazandıran filtre dosyasıdır.
FreakShare - Easy One-Click File Hosting
File Extension of and meanings in english.
Kullanılan Programlar:VirtualDub

Gerekli Programların adresi:
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst