gittigidiyor

Antivirüs Programı Açılmıyor Ne Yapmalıyım? Çözüm

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
57cfd97cc03c0e2724a4abd7.png


Bazı virüs türleri bilgisayarda kullanılan antivirüs ve internet security gibi güvenlik yazılımlarının çalışmasını engeller yani bu programlar açılmazlar, açılsa da çalışmazlar.


Böyle durumlarda bilgisayarı güvenli modda açın ve ComboFix gibi ücretsiz ve başarılı bir güvenlik yazılımıyla taratarak virüsleri silin. Güvenli modda başlatmak için bilgisayarı kapatın ve yeniden açarken klavyeden F8 tuşuna basılı tutun. Bazı Windows 8 ve 8.1 sürümlerinde F8 işe yaramıyorsa, onun yerine Shift tuşuna basılı tutun.

ComboFix İndir (5 MB – ücretsiz)

Dilerseniz güvenli modda yeni bir antivirüs programı yüklemek yerine, ClamWin gibi kurulumsuz (portable) bir antivirüs kullanarak hiçbir yükleme yapmadan tarama yaptırıp virüsü temizleyebilirsiniz.

ClamWin Portable İndir (ücretsiz)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst