gittigidiyor

Antivirüs Programı İndir – Avast Free Antivirus 2016 İndir Yükle Ücretsiz

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]Ücretsiz olarak indirip bilgisayarınızı koruma altına alabileceğiniz Avast Free Antivirus 2016 programı tamamen Türkçe arayüze sahiptir.Bulut tabanlı koruma da sağlayan Avast Free Antivirus 2016 programı uzaktan erişim desteği de sunmaktadır. Virüsler, kötü amaçlı yazılım ve web tarayıcı tehditlerinden kurtulun.
[/h]



[h=2]Avast Free Antivirus 2016 İndirin[/h]230 milyondan fazla kişinin tercihi olan Avast Free Antivirus 2016 programı en gelişmiş sensörleri ile tehlikeleri anında farkeder. Kişisel bilgilerinizi hükümet, CIA ve NSA gibi kuruluşlara bile vermeyeceğini garanti eden bir antivirüs programı.




Gelişmiş yapısı ile bilgisayarınızı yormadan ve hiç olmadığı kadar hafif çalışarak bilgisayarınız kasmaz. Ev ağı güvenliği de sunan bu yazılım sayesinde kablosuz cihazlarınız da güvende olacak.
Avast Passwords sayesinde parolalarınızı güvenli bir şekilde kaydedip saklayabilirsiniz.
Antivirüs ve kötü amaçlı yazılım koruması sayesinde bilgisayarınızı her türlü tehdite karşı güncel bir şekilde korumaktadır.
Browser Cleanup aracı sayeisnde tarayıcınıza bulaşan istenmeyen eklenti ve araç çubuklarını anında kaldırabiliyorsunuz.




[h=2]Avast Free Antivirus 2016 Detayları[/h]
Lisans:Ücretsiz
Boyut:4,8 MB
Dil:Türkçe
Versiyon:2016
İşletim Sistemi:Win8/Win7/WinXP/Win10/Win8.1


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst