gittigidiyor

APK indirebileceğiniz siteler

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Android cihazınıza indirmek istediğiniz uygulama bazı nedenlerle Google Play Store'da bulunmayabilir. Ülkenizde bu uygulama yasaklı olabilir, yetişkinlere uygun içerikler olabilir veya geliştirici bu uygulamayı marketten silmiş olabilir.​

Android cihazınıza indirmek istediğiniz uygulama bazı nedenlerle Google Play Store'da bulunmayabilir. Ülkenizde bu uygulama yasaklı olabilir, yetişkinlere uygun içerikler olabilir veya geliştirici bu uygulamayı marketten silmiş olabilir.


Ancak bu uygulamalar mağazalarda olmasa bile bu uygulamaları Android cihazınıza indirebileceğiniz bazı yöntemler mevcut. Bunun için uygulamanın APK dosyasının bir kopyasını cihazınıza indirmeniz gerekir.​

Ancak bu uygulamalar mağazalarda olmasa bile bu uygulamaları Android cihazınıza indirebileceğiniz bazı yöntemler mevcut. Bunun için uygulamanın APK dosyasının bir kopyasını cihazınıza indirmeniz gerekir.


APK, Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon ve tabletler için bir dosya biçimidir. Android Paket Kiti'nin kısaltması da diyebiliriz.​

APK, Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon ve tabletler için bir dosya biçimidir. Android Paket Kiti'nin kısaltması da diyebiliriz.


Uyarı: APK dosyaları sisteminize yüklendiğinde eğer kötü niyetli kişiler tarafından geliştirildiyse ciddi güvenlik tehditleri oluşturabilir. Bunun için APK'ların güvenli bir yerden indirilmesi kritik önem taşıyor.

Şimdi gelelim güvenli bir şekilde APK indirebileceğiniz sitelere:​

Şimdi gelelim güvenli bir şekilde APK indirebileceğiniz sitelere:


APKMirror sitesiyle başlıyoruz.​

APKMirror sitesiyle başlıyoruz.


APKMirror, muhtemelen en iyi Android APK indirme sitesidir. Site, yaygın olarak okunan Android haber sitesi Android Police'i oluşturan aynı ekibe aittir ve bu ekip tarafından işletilmektedir.

Site adresi:https://www.apkmirror.com/
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

APKPure​

APKPure


APKMirror'un en büyük ana rakibi muhtemelen APKPure. İki site aynı anda açıldı. APKMirror gibi, bu APK indirici, kaydettiğiniz tüm APK'ların güvenli ve virüssüz olduğundan emin olmak için sıkı güvenlik uygulamalarına uyar.

Site adresi: https://apkpure.com/tr/
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

APKDownloader​

APKDownloader


APK Downloader sitesi yine en güvenilir adresler arasında yer alıyor. Tüm APK'lar, güvenliklerinden ve emniyetlerinden emin olabilmeniz için Google Play Store'dan alınmıştır. Bu listedeki diğer sitelerde olduğu gibi, bol miktarda meta veri vardır, yani isterseniz Google Play yerine bu siteyi kullanabilirsiniz.

Site adresi:https://apk-dl.com/
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,138
Tepkime puanı
488
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Android için seçenek çok, peki Windows için indirebileceğimiz en iyi IPTV oynatıcı hangisi acaba?
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu konuya cevabı IPTV Web TV bölümünde bulabilirsiniz...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst