gittigidiyor

APK'ları Google Play'den indirmenin yolu!

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
397
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........
apklari-google-playden-indirmenin-yolu.jpg


Google Play'de bulunan uygulamaların APK, yani kurulum dosyalarını indirmek, işte bu kadar kolay!

Bazen Google Play'e giremediğiniz zamanlar olabilir. Bazen de Google Play, indirmek istediğiniz bir uygulamayı indirmenize izin vermeyebilir. Bu gibi durumlarda tek şansınız, APK dosyalarına ulaşmak ve kurulumu bu dosyalar yardımıyla yapmak olacaktır.
Ancak APK dosyalarını indirmenizi sağlayan sitelerin çok da güvenilir olmadıkları bir gerçek. Siz doğru APK'yı indirdiğinizi düşünürken, Android'li cihazınız bir anda zararlı istilasına uğrayabilir.

Neyse ki, uygulamaların APK dosyalarını, doğrudan Google Play linkleri sayesinde indirme şansına sahipsiniz.
APK Downloaderisimli site, size tam da aradığınız bu işlevi sunuyor.

Bir web uygulaması olan
APK Downloader, Play Store ID'sini veya bağlantısını verdiğiniz uygulamanın APK dosyasını Google Play sunucuları üzerinden PC'nize indirmenizi sağlıyor. Ama unutmayın; APK Downloader ile ücretli uygulamalar arasından sadece satın aldığınız uygulamaları indirebiliyorsunuz.

İndirdiğiniz APK dosyasını yüklemek için onu Android'li cihazınıza kopyaladıktan sonra dokunup kurulum işlemini başlatmanız yeterli oluyor. Ancak bu şekilde yüklediğiniz uygulamalar için destek alamayabileceğinizi belirtelim. Ayrıca bazı uygulamalarda APK Downloader'ın çalışmayacağını da aklınızda bulundurmanızda yarar var.​

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst