gittigidiyor

Apple iPad Pro ailesi güncelleniyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple iPad Pro tablet ailesinin yeni bir ekran boyutu seçeneği ile çeşitleneceği söyleniyor. Peki bu yeni seçenek ve tabletlerin yeni özellikleri neler olacak?


ipad201701.jpg
Apple, yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 7 ve yeni nesil akıllı saati Watch Series 2’nin tanıtımını gerçekleştirdikten sonra şimdi de gözleriPad tablet ailesine çevrildi. 2017 yılında güncellenmesi beklenilen iPad ailesi için ilginç iddialar söz konusu.
Phone Arena’nın haberine göre, ilk çıkan 12.9 inçlik iPad Pro modeli tahmin edeceğiniz gibi güncellenecek ve büyük ihtimalle iPad Pro 2 halini alacak. Ayrıca 7.9 inçlik yeni iPad Mini modelinin de Pro serisine dahil olması gündemde. Diğer taraftan 9.7 inçlik iPad Pro tabletin ekranının ise10.1 inç boyutuna çıkacağı söyleniyor.


ipad201702.jpg

Yeni iPad Pro serisinin beklenen özellikleri

Tüm iPad Pro serisinin dört hoparlör ve dört mikrofonlu bir kuruluma geçeği, 3.5mm kulaklık girişinin yeni iPad Pro’larda da kalmaya devam edeceği belirtilirken 12.9 inçlik iPad Pro 2’nin True Tone flaşlı 12MP bir arka kameraya terfi edeceği iddialar arasında. Diğer donanımsal güncellemeler hakkındaysa şimdilik pek bir bilgi bulunmuyor. Ek olarak Apple’ın tüm boyutlardaki iPad Pro’ları için Smart Keyboard’ları üzerinde de çalışmalar yaptığı ileri sürülüyor. BelkiApple Pen'de de ufak değişiklikler görebileceğimizi düşünüyoruz.
Yeni iPad Pro serisinin beklenen çıkış tarihi

Yenilenecek ve yeni bir üye kazanacak olan iPad Pro tablet ailesinin 2017yılının Mart veya Nisan ayında aramızda olması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst