gittigidiyor

Apple iPhone 7 Tanıtımında Neleri Tanıtmadı?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Apple iPhone 7 Tanıtımında Neleri Tanıtmadı?[/h][h=2]Apple tarafından 7 Eylül tarihinde önemli bir etkinlik düzenlenirken, bu etkinlikte tanıtılanlar kadar tanıtılmayanlar da dikkat çekti. İşte konuyla ilgili önemli detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
apple-iphone-7-tanitiminda-neleri-tanitmadi.jpg
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile birlikte piyasaya 7 Eylül tarihi itibari ile iddialı bir giriş yapan Apple, bu tanıtı etkinliğinde çok farkı cihazları da tanıtması ile gündeme gelmişti. Fakat yapılan tanıtımlarda tanıtılması beklenen pek çok cihaz için tanıtım yapılmadı. Bu bakımdan tanıtım sonrasında tanıtılması beklenen cihazlar da konuşulmaya başlandı.
MacBook Tanıtılmadı!
Yeni tanıtım gününde yeni bir MacBook modelinin tanıtılması beklenirken, bu konudaki beklentiler boşa çıkmış durumda. Fakat geçtiğimiz günlerde gündeme gelen haberlerde yeni MacBook modelleri için çalışmaların yapıldığı ve önümüzdeki günlerde özel bir tanıtım günü ile birlikte yeni cihazın tanıtılacağı belirtildi. Bu bakımdan 7 Eylül’de tanıtılmamış olsa da 2016 yılı içerisinde yeni bir modelin gelmesi bekleniyor.
Yeni iPad Gelmedi!
Tanıtım gününde tanıtılması beklenen yeni bir cihaz ise iPad olmuştu. Yeni bir modelin tanıtılması beklense de iPad konusunda şu anda Apple cephesinde yaşanan bir gelişme bulunmuyor. Özellikle iPad konusunda pek çok önemli gelişme gündeme gelirken 9.7 inç ekranlı iPad, güncellenmiş 12.9 inç iPad Pro 2 ve ikisinin arasında bir boyuta sahip 10.5 inç iPad modellerinin marka tarafından tanıtılması bekleniyordu.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst